Πως να μεταμορφώσετε έναν άδειο τοίχο; Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει 9 τρόπους που μπορείς!

Πάρτε έμπνευση από αυτές τις ιδέες για να μη βλέπετε άλλο τον τοίχο σας άδειο!

Ένας μεγάλος τοίχος χωρίς παράθυρα μας δημιουργεί μια σχετική... διακοσμητική αμηχανία! Από σήμερα, όμως, βάζουμε τέλος στην αναγκαστική «δικτατορία» του τίποτα και σας παρουσιάζουμε 9 ιδέες  για να διακοσμήσετε ένα μεγάλο τοίχο από άκρη σε άκρη!

Επιστροφή στο χρόνο

Ένας μακρύς και χαμηλός μπουφές (τύπου κρεντένζα) είναι ιδανικός για να στολίσει και να «καλύψει» τα χιλιόμετρα του τοίχου σας και να χαρίσει στο χώρο σας vintage και 60s στιλ-το οποίο επιστρέφει δυναμικά φέτος στη διακόσμηση. Σε αυτόν, μπορείτε να προσθέσετε φωτιστικά, κηροπήγια, κάδρα, αφίσες και φωτογραφίες για να χαρίσετε όγκο και στιλ στο χώρο.

Ταπετσέρη, ταπετσέρη

Μια όμορφη εμπριμέ ταπετσαρία όχι μόνο θα καλύψει με επιτυχία τον τοίχο σας αλλά θα δημιουργήσει ένα δραματικό και εντυπωσιακό φόντο για το χώρο σας. Επιλέξτε αυτό το διακοσμητικό μονοπάτι για το καθιστικό, το γραφείο και το καθιστικό σας!

Κάντε μπλόκο

Η τεχνική του color-blocking αποτελεί έναν από τους πιο ιδιαίτερους, μοντέρνους και ξεχωριστούς τρόπους για να διακοσμήσετε έναν μεγάλο τοίχο και να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα οπτική αντίθεση στο χώρο.

Τα σωστά κλικ ...είναι εκείνα της φωτογραφικής μηχανής. Τολμήστε να διακοσμήσετε ένα μεγάλο τοίχο με μια εξίσου μεγάλη και αγαπημένη σας φωτογραφία ή αφίσα. Το αποτέλεσμα όχι μόνο δε θα περνάει απαρατήρητο, αλλά θα κερδίσει βλέμματα κι εντυπώσεις!

Ρίξτε το στο διάβασμα

Η ταπετσαρία και το βάψιμο σας φαίνονται πολύ κοπιαστικές και χρονοβόρες διαδικασίες; Καλύψτε το μεγάλο τοίχο σας με μία μεγάλη βιβλιοθήκη! Για να βάλετε τη δική σας πινελιά στο χώρο, γεμίστε τα ράφια της με αγαπημένα βιβλία, περιοδικά, αναμνηστικά και κάδρα.

Οικογένεια εν δράσει

Έχετε μεγάλη οικογένεια; Ήρθε η ώρα να την εκμεταλλευτείτε για καλό (διακοσμητικό) σκοπό! Κρεμάστε στον τοίχο σας κάδρα με παλιές και νέες οικογενειακές φωτογραφίες και δώστε στο χώρο σας έναν υπέροχα νοσταλγικό αέρα! Δε θέλετε να βάλετε τις προσωπικές σας στιγμές σε δημόσια θέα; Αντικαταστήστε τις με φωτογραφίες κι αφίσες που σας αρέσουν.

Ταξιδιάρα ψυχή

Αν λατρεύετε τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες, τότε σας έχουμε φανταστικά νέα: το ίδιο και ο μεγάλος άδειος τοίχος σας! Καλύψτε τον λοιπόν με ένα μεγάλο χάρτη και φέρτε περιπετειώδη, ταξιδιάρικη και σαγηνευτική πνοή στο χώρο σας.

Χαμογελάστε αυτάρεσκα

Ντύστε το μεγάλο άδειο σας τοίχο με καθρέφτη και δείτε το είδωλό σας και εκείνο του υπόλοιπου δωματίου σας να καθρεφτίζεται σε αυτόν. Και δεν αναφέρουμε καν ότι o χώρος σας θα φαίνεται κατά πολύ μεγαλύτερος!

Πιάστε τον αργαλειό

Δεν είναι ο πιο συνηθισμένος, αλλά σίγουρα είναι ο πιο ενδιαφέρον τρόπος για να γεμίσετε έναν άδειο τοίχο... με μια ταπισερί, τονίζει το Spiros Soulis.com,

Πέρα από ρετρό αέρα, η ταπισερί θα χαρίσει στο χώρο σας αριστοκρατική πολυτέλεια. Τολμήστε να πείτε «ναι» στα έντονα χρώματα για να φέρετε αυτό το παραδοσιακό υφαντό στη σύγχρονη εποχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ