Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν μιλάει για την μητέρα της και αποκαλύπτει: Να δώσει κλωτσιά στον Μπολσονάρου που την πρόσβαλε ήθελε η εγγονή της

Εξοργισμένη η κόρη της Μπριζίτ! 

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε την Πέμπτη το βράδυ η μικρότερη κόρη της Μπριζίτ ΜακρόνΤιφέν Οζιέρ, στον παρουσιαστή Σιρίλ Χανουνά στην εκπομπή Balance ton post του τηλεοπτικού δικτύου Canal 8, με αφορμή την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα η μητέρα της από τον πρόεδρο της Βραζιλίας και μέλη της κυβέρνησής του.

Η Τιφέν Οζιέρ, μετά την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η μητέρα της τόσο από τον πρόεδρο της λατινοαμερικανικής χώρας, Ζαΐχ Μπολσονάρο, όσο και από δυο υψηλόβαθμους αξιωματούχους, ξεκίνησε στο Twitter το κίνημα «Balance ton miso» (Πέτα τον μισογυνισμό σου) με το hashtag #BalanceTonMiso.

Η Τιφέν εξηγεί επίσης πως ένιωσε ακόμη πιο έντονη την ανάγκη να υπερασπιστεί δημόσια την Μπριζίτ Μακρόν, όταν τα δύο της παιδιά αισθάνθηκαν άβολα από τη δημοσιότητα που έπαιρνε το θέμα για τη γιαγιά τους.

«Να δώσει κλωτσιά» σε αυτόν που προσέβαλλε την Μπριζίτ Μακρόν ήθελε η μικρή εγγονή της

«Ήμουν πολύ θυμωμένη, επειδή, όπως μπορείτε να φανταστείτε, όταν προσβάλλουν δημοσίως την μητέρα σας, αυτό σας κάνει πολύ, πολύ θυμωμένους. Ήμουν έκπληκτη, για μένα ήταν πρωτοφανές και ξαφνικό το γεγονός ότι μπορούσα να ακούω από υπεύθυνους πολιτικούς από τους οποίους περιμένουμε μια υποδειγματική συμπεριφορά να προσβάλλουν δημοσίως μία γυναίκα ενώ βρισκόμαστε στο 2019», δήλωσε η Τιφέν Οζιέρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ