"Είσαι ο καλύτερος σύζυγος & ο πιο εκπληκτικός πατέρας": Η Μέγκαν εύχεται στον Χάρι για τα γενέθλια του (φώτο)

Οι ευχές του παλατιού στον πρίγκιπα Χάρι

Με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, ευχήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στον σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι "χρόνια πολλά" για τα γενέθλια του. Ο δούκας του Σάσεξ έγινε 35 ετών σήμερα, και η σύζυγος του δημοσίευσε ένα κολάζ φωτογραφιών, από την παιδική του ηλικία μέχρι τώρα το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

"Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα θέματα για τα οποία νοιάζεσαι βαθιά με εμπνέει κάθε μέρα. Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο εκπληκτικός πατέρας για το γιο σου. Σου εύχομαι ευτυχισμένα γενέθλια". Η ανάρτηση πήρε 55.000 like σε 10 λεπτά.

Σε κάποιες φωτογραφίες του κολάζ βλέπουμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον μικρό γιο της Χάρι. Σε άλλες τον πρίγκιπα Χάρι στο σχολείο, στο στρατό, μαζί με τον αδερφό του Ουίλιαμ και φυσικά υπάρχουν φωτογραφίες από το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν και από τη βάπτιση του μικρού Άρτσι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και σύζυγος του Κέιτ Μίντλετον επίσης ευχήθηκαν "χρόνια πολλά" στον πρίγκιπα Χάρι με μία ανάρτηση στο λογαριασμό τους στο Instagram. Δημοσίευσαν μία φωτογραφία που δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και έγραψαν στη λεζάντα: "Ευχόμαστε ευτιχισμένα γενέθλια στον Δούκα του Σάσεξ σήμερα".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Ευχές ανέβηκαν και στον επίσημο λογιαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Instagram. "Χρόνια πολλά στον Δούκα του Σάσεξ -35 σήμερα", γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι με την βασίλισσα Ελισάβετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to The Duke of Sussex – 35 today! #HappyBirthdayHRH ? ? Press Association

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

Ο πρίγκιπας Χάρι γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1984, στις  4:20 μ.μ,. στην Πτέρυγα Λίντο στο  St Mary's Hospital, εκεί που γεννήθηκε δύο χρόνια νωρίτερα ο αδερφός του Ουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας ανακοίνωσε στα πλήθη ότι ο δεύτερος γιος του έχει γαλανά μάτια και απροσδιόριστο ανοικτό χρώμα στα μαλλιά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ονομάστηκε Χένρι Τσαρλς Άλμπερτ Ντέιβιντ , πρίγκιπας της Ουαλίας αλλά η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον φώναζε "Χάρι" και έτσι έμεινε γνωστός.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ