"Βόμβα" για την παρουσίαση του "The Voice": Θα είναι η Τάμτα η παρουσιάστρια του talent show;

Ποιους θα δούμε στο νέο "The voice"; 

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια από το “The Voice”, ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε έναν "μαραθώνιο" αναζήτησης των νέων προσώπων που θα τους αντικαταστήσουν. Ο χρόνος μάλιστα πιέζει καθώς πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αναφέρουν διάφορα ονόματα, τόσο για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του  Κωστή Μαραβέγια. στην κριτική επιτροπή, όσο και για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Γιώργου Καπουτζίδη,. στην παρουσίαση του talent show,  ωστόσο το κανάλι δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ανακοίνωσε ότι παρουσιάστρια του The Voice θα είναι η Τάμτα με τον Γιώργο Λιανό στα backstage. Στην κριτική επιτροπή θα είναι  η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο "Πρωινό μου", είπε ότι η Ελεονώρα Ζουγανέλη δεν έχει υπογράψει ακόμα αλλά έχει πει "το ναι" για την θέση στην κριτική επιτροπή. Σχετικά με την Τάμτα είπε ότι θα είναι η παρουσιάστρια του The Voice, ωστόσο σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την θέση στα backstage, δεν θα πάρει ο Γιώργος Λιανός αλλά η Λάουρα Νάργες.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ