H Lady Gaga ξαναχτυπά: Με τεράστιες 15ποντες πλατφόρμες στο "κόκκινο χαλί" - Τρεις εκκεντρικές εμφανίσεις στο ίδιο δείπνο (φώτο)

Με τρία διαφορετικά look στο "κόκκινο χαλί"

Μόνο η Lady Gaga θα μπορούσε να φορέσει αυτά τα παπούτσια. Το όνομα της τείνει να γίνει συνώνυμο των εκκεντρικών εμφανίσεων, που άλλοτε είναι επιτυχημένες και άλλοτε όχι .

Αυτή τη φορά η 33χρονη ποπ σταρ τράβηξε τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε στο "κόκκινο χαλί" με τις τεράστιες, λουστρίνι , μπαρέτες της. Η Lady Gaga , ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο γεύμα που έδωσε η εταιρεία Haus Laboratories, για να παρουσιάσει τη νέα σειρά καλλυντικών της , στην Σάντα Μόνικα τη Δευτέρα το βράδυ.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια περπάτησε στο "κόκκινο χαλί" φορώντας ένα ζευγάρι μπαρέτες της Mary Jane με 15 πόντους τακούνι και 4 πόντους ύψος πλατφόρμας μπροστά.

Όσο για το outfit η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με πούλιες του Yousef Al Jasmi, με μεγάλο σκίσιμο μπροστά που άφηνε τα πόδια της εντελώς ακάλυπτα.Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με κοσμήματα Stefere.

Η πρωταγωνίστρια του "A star is Born", τράβηξε την προσοχή με τα παπούτσια της Mary Jane που κοστίζουν 62 δολάρια στον ιστότοπο της φίρμας, αναφέρει το foot wear news

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Lady Gaga παρουσίασε δύο ακόμα εκκεντρικά look. Εμφανίστηκε με ολόσωμη δαντελένια φόρμα από τη συλλογή "Άνοιξη 2020"  του Kaimin . Τη φόρεσε με  bustier της Zana Bayne. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν οι μπότες με τούλι Giuseppe Zanotti.

Το τρίτο και τελευταίο outfit της Lady Gaga περιελάμβανε μία μακριά PVC καπαρτίνα , επίσης από "Άνοιξη 2020"  του Kaimin . Τη φόρεσε ανοκτή με κορμάκι Murmur και ψηλές μαύρες κάλτσες. 


 

Οι καλεσμένοι στο event πέρασαν ωραία. Είχαν την ευκαιρία να δουν ηλεκτρονική πασαρέλα και την Lady Gaga σε μια απολαυστική ομιλία με την οποία τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ