1 χρόνο μετά την δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό - Λιποθύμησε η κόρη του θύματος στη δίκη- Τι κατέθεσε ο γιος του

Άρχισε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου...

Έντονες στιγμές έζησαν οι συγγενείς του άτυχου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου που δολοφονήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στο Ψυχικό! 

Δολοφονία που πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, από τον 52χρονο κατασκευαστή, φίλο της οικογένειας του θύματος, που έχει ομολογήσει ότι πυροβόλησε το θύμα. Με την έναρξη της δίκης υπήρξε μεγάλη ένταση, με φωνές και κατάρες της οικογένειας του θύματος προς τον κατηγορούμενο αλλά και τη λιποθυμία της κόρης του 57χρονου φαρμακοποιού. 

«Τέρας, δολοφόνε, ψεύτη, κατέστρεψες μια οικογένεια» αντέδρασαν οι συγγενείς του θύματος στη θέα του 52χρονου κατηγορούμενου που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η κόρη του άτυχου φαρμακοποιού δεν άντεξε και κατέρρευσε ενώ ο κατηγορούμενος, ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε φίλος της οικογένειας Φλώρου, με το βλέμμα χαμηλωμένο ψιθύρισε μια συγγνώμη.

«Δεν έκαναν καμία κίνηση για να αποπληρώσουν την οφειλή, μιλάμε για έναν απατεώνα που απλά δεν ήθελε να δώσει αυτά που χρωστούσε» κατέθεσε ο νεαρός ενώ αναφερόμενος στις κινήσεις του 52χρονου μετά το έγκλημα είπε πως έφυγε ψύχραιμος περπατώντας με αργά βήματα και πήγε σε μνημόσυνο συγγενικού του προσώπου στου Παπάγου ενώ προηγουμένως είχε πετάξει τα ρούχα του και το φονικό όπλο.

«Μετά τη δολοφονία και τέσσερις ημέρες πριν συλληφθεί εμφανίστηκε και σε δικαστήριο που είχαν με τον πατέρα μου για να δείξει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του θύματος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ