55 μαύρα νύχια με εκπληκτικά σχέδια που θα λατρέψετε αυτό το φθινόπωρο!

Είναι όλα υπέροχα! 

Ως γυναίκες λατρεύουμε τα περιποιημένα και βαμμένα νύχια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το μανικιούρ είναι μια βασική συνήθεια ομορφιάς που όλες μας ακολουθούμε. Ένα από τα διαχρονικά σκούρα χρώματα μανό που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς στα top nail trends, ακόμη και το καλοκαίρι, είναι τα μαύρα νύχια.

Πρόκειται για ένα παρεξηγημένο, ορισμένες φορές, βερνίκι που όμως μπορεί να κάνει το μανικιούρ μας ξεχωριστό και άκρως εντυπωσιακό. Συνδυάζεται εκπληκτικά με όλα τα χρώματα, δημιουργώντας όμορφα νύχια με γαλλικό και διακριτικά σχέδια, όπως επίσης και αστραφτερά στολισμένα με στρας ή γκλίτερ και πιο περίτεχνα nail art.

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να κάνετε σχέδια με μαύρα νύχια που θα θελήσουν να αντιγράψουν όλες οι φίλες σας. Αρκεί να βάλετε φαντασία για να δημιουργήσετε εκπληκτικά nail art. Αν βέβαια έχετε ταλέντο και στη ζωγραφική, τότε μπορείτε να φτιάξετε ακόμη πιο περίτεχνα μαύρα μανικιούρ.

Πάρτε ιδέες από τη φωτογραφική συλλογή με black nails που ακολουθεί!

Αστραφτερά μαύρα νύχια με στρας ή γκλίτερ

Σχέδια για μαύρα νύχια (1)

Σχέδια για μαύρα νύχια (3)

Σχέδια για μαύρα νύχια (4)

Σχέδια για μαύρα νύχια (5)

Σχέδια για μαύρα νύχια (6)

Σχέδια για μαύρα νύχια (7)

Σχέδια για μαύρα νύχια (8)

Το σκούρο μαύρο χρώμα στα νύχια μπορεί εύκολα να απογειωθεί και να αποκτήσει λάμψη αν συνδυαστεί με στρας, μεταλλικά διακοσμητικά, αλλά και glitter σε όλες τις αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό!

Κι αν το αστραφτερό μαύρο μανικιούρ σας ακούγεται υπερβολικό, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσετε χρυσόσκονη ή διαμαντάκια, μπορείτε να κάνετε όμορφα και διακριτικά μαύρα νύχια. Το πόσο glamorous και bling-bling θα είναι το μανικιούρ σας εξαρτάται αποκλειστικά από την ένταση που θέλετε εσείς να δώσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

Μαύρα και άσπρα νύχια με σχέδια

Σχέδια για μαύρα νύχια (9)

Σχέδια για μαύρα νύχια (10)

Σχέδια για μαύρα νύχια (11)

Σχέδια για μαύρα νύχια (13)

Σχέδια για μαύρα νύχια (14)

Το ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι all time classic. Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό χρωμάτων μανό που δημιουργεί μια εκθαμβωτική αντίθεση.

Επιλέξτε λοιπόν πόσο φωτεινό ή σκούρο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα και βασίστε το nail art σχέδιο σας στο αντίστοιχο χρώμα. Μπορείτε να κάνετε φωτεινά άσπρα νύχια με μαύρα σχέδια, αλλά και σκούρα μαύρα μανικιούρ με άσπρα σχήματα. Η επιλογή είναι καθαρά θέμα γούστου αφού και τα δυο είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Όμορφα σχέδια για νύχια μαύρα με χρυσό ή ασημί

Σχέδια για μαύρα νύχια (20)

Σχέδια για μαύρα νύχια (18)

Σχέδια για μαύρα νύχια (17)

Σχέδια για μαύρα νύχια (19)

Σχέδια για μαύρα νύχια (16)

Σχέδια για μαύρα νύχια (15)

Ένας ακόμη όμορφος συνδυασμός με το μαύρο βερνίκι νυχιών είναι αυτός με το χρυσό ή το ασημί. Το αποτέλεσμα είναι και πάλι πολύ αστραφτερό.

Μπορείτε λοιπόν να απογειώσετε τα black nails σας με μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές μεταλλικού χρώματος, είτε να χρησιμοποιήσετε το αντίστοιχο μανό με χρυσόσκονη. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες σχεδίων που μπορείτε να εφαρμόσετε. Γραμμικά, γεωμετρικά, αλλά και περίτεχνα σχήματα μπορούν να δημιουργηθούν πάνω στο μαύρο φόντο των νυχιών σας και να τα κάνουν αξιοζήλευτα.

Νύχια ροζ με μαύρο

Σχέδια για μαύρα νύχια (21)

Σχέδια για μαύρα νύχια (23)

Σχέδια για μαύρα νύχια (25)

Σχέδια για μαύρα νύχια (22)

Σχέδια για μαύρα νύχια (26)

Σχέδια για μαύρα νύχια (24)

Αν το girly ροζ χρώμα μανό είναι το αγαπημένο σας, μπορείτε να το συνδυάσετε κάλλιστα με το μαύρο. Η αντίθεση που δημιουργείται είναι πολύ ωραία και μπορεί να αποτυπώσει δεκάδες nail art παραλλαγές στο μαύρο μανικιούρ σας.

Προσθέστε επίσης μερικές λευκές πινελιές που θα ολοκληρώσουν το έργο σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Κομψά και παιχνιδιάρικα ματ μαύρα νύχια

Σχέδια για μαύρα νύχια (29)

Σχέδια για μαύρα νύχια (28)

Σχέδια για μαύρα νύχια (32)

Σχέδια για μαύρα νύχια (30)

Σχέδια για μαύρα νύχια (31)

Τα ματ νύχια και ιδιαίτερα στα σκούρα χρώματα μπορούν να οδηγήσουν σε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Αν λοιπόν θέλετε να πάτε το μαύρο μανικιούρ σας ένα βήμα παραπέρα και να το απογειώσετε με τον πιο απλό τρόπο, προτιμήστε ένα ματ φινίρισμα. Η θαμπή αυτή όψη κάνει τα νύχια να φαίνονται κομψά και βελούδινα. Δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε!

Διακριτικά νύχια μπεζ – νουντ με μαύρο

Σχέδια για μαύρα νύχια (33)

Σχέδια για μαύρα νύχια (37)

Σχέδια για μαύρα νύχια (35)

Σχέδια για μαύρα νύχια (36)

Σχέδια για μαύρα νύχια (38)

Σχέδια για μαύρα νύχια (39)

Σχέδια για μαύρα νύχια (34)

Οι nude και συγκεκριμένα οι μπεζ αποχρώσεις στα νύχια αποτελούν μια ακόμη διαχρονική αξία. Αν λοιπόν συνδυάσετε τα χρώματα αυτά μεταξύ τους μπορείτε να δημιουργήσετε μαύρα μανικιούρ που θα εντυπωσιάσουν.

Πρόκειται για σχέδια νυχιών που διατηρούν έναν διακριτικό και ήπιο τόνο, αλλά κεντρίζουν τα βλέμματα. Μπορείτε επίσης να τους προσθέσετε μια απαλή λάμψη με λίγο γκλίτερ ή με κάποιο διακοσμητικό για μανικιούρ και να τα απογειώσετε. Η επιλογή είναι δική σας!

Ιδέες για μαύρο γαλλικό στα νύχια

Σχέδια για μαύρα νύχια (43)

Σχέδια για μαύρα νύχια (42)

Σχέδια για μαύρα νύχια (44)

Σχέδια για μαύρα νύχια (45)

Σχέδια για μαύρα νύχια (46)

Σχέδια για μαύρα νύχια (41)

Αν και στο άκουσμα του γαλλικού σχεδίου μανικιούρ, στο μυαλό μας έρχεται η λευκή γραμμή, αυτό δεν σημαίνει πως μια μαύρη δεν μπορεί να είναι το ίδιο κομψή.

Γιατί λοιπόν να παραμένετε στις κλασσικές επιλογές της γαλακτερής ή ροζ βάσης με άσπρη γραμμή, όταν μπορείτε να κάνετε μια πιο ενδιαφέρουσα παραλλαγή χρησιμοποιώντας ένα μαύρο βερνίκι;

Η πιο απλή πρόταση είναι η γραμμή του γαλλικού στα νύχια με το μαύρο μανό. Από εκεί και πέρα όμως, μπορείτε να κάνετε μια μαύρη βάση και λευκή άκρη, είτε να βάλετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει ακόμη πιο εντυπωσιακά και περίτεχνα νύχια με γαλλικό.

Μανικιούρ με μαύρο και κόκκινο ή μπορντό χρώμα

Σχέδια για μαύρα νύχια (47)

Σχέδια για μαύρα νύχια (50)

Σχέδια για μαύρα νύχια (53)

Σχέδια για μαύρα νύχια (52)

Σχέδια για μαύρα νύχια (49)

Σχέδια για μαύρα νύχια (54)

Τα κόκκινα, αλλά και τα μπορντό νύχια σε συνδυασμό με μαύρο μανό μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ ωραία nail art σχέδια.

Παίξτε λοιπόν με τα δυο αυτά χρώματα μανό και δημιουργήστε νύχια κόκκινο μαύρο a la Christian Louboutin. Βάψτε δηλαδή τα νύχια σας μαύρα και ολοκληρώστε τα με κόκκινο μανό στις εσωτερικές άκρες τους. Ακραίο; Ίσως. Εντυπωσιακό; Σίγουρα!

Ακόμη μια όμορφη πρόταση είναι και τα όμπρε μαύρα νύχια με κόκκινο ή μπορντό. Το συγκεκριμένο σχέδιο μανικιούρ είναι εξίσου εντυπωσιακό με glossy, αλλά και με ματ φινίρισμα.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω σε μια μαύρη βάση νυχιού με κόκκινο βερνίκι ότι σας αρέσει και το αντίστροφο.

Εντυπωσιακά σχέδια για μαύρα νύχια

Σχέδια για μαύρα νύχια (59)

Σχέδια για μαύρα νύχια (60)

Σχέδια για μαύρα νύχια (61)

Σχέδια για μαύρα νύχια (57)

Σχέδια για μαύρα νύχια (58)

Σχέδια για μαύρα νύχια (55)

Τολμήστε λοιπόν κι εσείς να βάψετε τα νύχια σας μαύρα κάνοντας εκπληκτικά nail art σχέδια όπως τα παραπάνω. Οι επιλογές είναι πολλές και το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και ένα μαύρο βερνίκι.

Με τι ντύσιμο ταιριάζουν τα μαύρα νύχια;

Ως βασικό χρώμα, το μαύρο μανό πηγαίνει με όλα τα χρώματα ρούχων. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιες κλασσικές επιλογές σχεδίων που συνδυάζονται καλύτερα με συγκεκριμένα στυλ ντυσίματος, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να ολοκληρώσετε ένα σύνολο για το γραφείο ή μια επίσημη εμφάνιση, θα πρέπει το μαύρο μανικιούρ σας να είναι διακριτικό και ήπιο. Μια πρόταση λοιπόν είναι το γαλλικό με μαύρο στα νύχια, αλλά και το εξ ολοκλήρου μαύρο βάψιμο με μικρές και διακριτικές πινελιές χρώματος. Εξίσου καλή ιδέα αποτελεί και ο συνδυασμός μαύρου ροζ ή nude μανό.

Αν πάλι είστε πιο ροκ τύπος, μπορείτε να κάνετε μαύρα νύχια με μεταλλικές λεπτομέρειες – τρουκς, στρας ή χρυσό – ασημί βερνίκι. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τον μαύρο – κόκκινο συνδυασμό που θα απογειώσει το look σας.

Τέλος, αν λατρεύετε την λάμψη και τα glamorous σύνολα, επιλέξτε ένα σχέδιο με μαύρα νύχια διακοσμημένα με στρας ή glitter σε οποιαδήποτε απόχρωση σας αρέσει σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι σχετικά. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο black nail art σχέδιο θέλετε για κάθε περίσταση, αρκεί να σας αντιπροσωπεύει!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ