Με Valentino τουαλέτα η Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου – Σαν πριγκίπισσα η Ιβάνκα Τραμπ, νεανικό στυλ η Κέιτι χέρι – χέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ (φωτό)

Η Μέγκαν Μαρκλ, η Ιβάνκα Τραμπ, η Κέιτι Πέρι στον γάμο της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου.

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ήταν μεταξύ της πλειάδας διασήμων που παρέστησαν στον γκλαμουράτο γάμο της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου, ο οποίος τελέστηκε στην ιταλική βίλα Ουρέλια με θέα την πόλη της Ρώμης.

Η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε μια μαύρη μακριά τουαλέτα Valentino από τούλι, με διαφάνειες και puff sleeves και χρυσές λεπτομέρειες από παγιέτες.

Το κομψό φόρεμα του Ιταλικού Οίκου, μάλιστα, έγινε αμέσως sold out ενώ κόστιζε 13.500 δολάρια.

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ πέταξαν από τις ΗΠΑ για να βρεθούν μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, μαζί με την Κέιτι Πέρι και τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ, τον Βρετανό παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν και τις ξαδέλφες του Χάρι, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Η Νούνου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μπαχρέιν και ζει στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον Αμερικανό μεγιστάνα των πετρελαίων Μάικλ Χες σε μια τελετή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πολυτελή Villa Aurelia.

Πολλοί πιστώνουν στη Νούνου ότι ήταν εκείνη που γνώρισε τη Μέγκαν στον Χάρι το 2016. Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δεν έφεραν μαζί τους στη Ρώμη το μωρό τους, που γεννήθηκε τον Μάιο σύμφωνα με το Hello.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο με ένα πάρτι στη Τσινετσιτά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο της Ιταλίας, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ρώμης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ