Πρόβα Τζενεράλε για τον Σταμάτη Σπανουδάκη στην Λάρισα – Ο αγαπημένος Τάσος Μπιρσίμ μαζί του! (φωτό & βίντεο)

«Μάγεψε» ο παγκόσμιος Σπανουδάκης...

Την ονειρική συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στη Λάρισα παρακολούθησε πλήθος κόσμους το βράδυ της Τρίτης στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Το Κηποθέατρο Αλκαζάρ ήταν κατάμεστο όπως αρμόζει δηλαδή σε έναν καλλιτέχνη του διαμετρήματος του Σταμάτη Σπανουδάκη, αλλά και γιατί οι Λαρισαίοι παραδοσιακά έχουν αποδείξει ότι βοηθούν και στηρίζουν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες τους.

 

Τη συναυλία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής και πνευματικής χρονιάς, και στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής και ποιμαντικής μέριμνάς της.

 

 

 

 

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης χάρισε μια συγκλονιστική μουσική παράσταση γεμάτη φως, Ελλάδα και πίστη προς τον Ανθρωπο αλλά και προς τον Θεό, ενώ μεταξύ των τραγουδιών ανέφερε μικρά προσωπικά βιώματα που άλλοτε έκαναν το κοινό να γελάσει και άλλοτε να συγκινηθεί, μα πάντα να του χαρίζει το πιο δυνατό του χειροκρότημα.

 

 

 

Μαζί του ο αγαπημένος σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ, ενώ στη συναυλία παρευρέθηκαν η βουλευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και πολλοί άλλοι! 

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα δώσει συναυλία με τίτλο «Πάμε γι΄ άλλες πολιτείες!».

«Ένας “παρεξηγημένος” στίχος του 1987, που γίνεται τραγούδι και καταλήγει σήμερα σε μία αλλοιώτικη συναυλία. Τα τελευταία χρόνια κάνω τις συναυλίες μου μ’ ένα συγκεκριμένο μουσικό σχήμα αλλά και ήχο. Σήμερα θέλω να το αλλάξω όλο αυτό, «κλείνοντας το μάτι» σε έναν άλλο ήχο, κυρίως για να ακούσω εγώ, και βέβαια εσείς, κάτι διαφορετικό.

Φανταστείτε λοιπόν, χάλκινα πνευστά, παραδοσιακά όργανα, ορχήστρα εγχόρδων, ροκ μπάντα, κιθάρες, κλασσικό πιάνο, τραγούδι αλλά και χορωδία να δημιουργούν τοπία μουσικά διαφορετικά, αλλά και να ενώνονται, παντρεύοντας Δύση, Ανατολή, Σμύρνη, Βυζάντιο και σύγχρονη Ελλάδα. Ηχοχρώματα σε γνωστές, άγνωστες αλλά και καινούργιες μουσικές μου σε μουσικούς τόπους, που ίσως δεν επισκέφτηκα άλλη φορά» τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Δείτε φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ