Ο "maestro" της παγκόσμιας μόδας & μία ακόμα κολεξιόν στα 85 του! - Αιθέρια θηλυκότητα - Ύμνος στη φύση (φώτο-βίντεο)

Υπέροχα ρούχα σε γήινους τόνους, floral συνδυασμοί, και περίπλοκα κεντήματα, δικαιώνουν τον τίτλο  "King Giorgio", που έχει ο 85χρονος Ιταλός σχεδιαστής στην πατρίδα του.

Με την κολεξιόν "Άνοιξη - καλοκαίρι 2020" που παρουσίασε ο Georgio Armani, στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, αποτίει φόρο τιμής στην φύση και στη γυναικεία θηλυκότητα.

Υπέροχα ρούχα σε γήινους τόνους, floral συνδυασμοί, και περίπλοκα κεντήματα, δικαιώνουν τον τίτλο  "King Giorgio", που έχει ο 85χρονος Ιταλός σχεδιαστής στην πατρίδα του.

Ο "maestro" της παγκόσμιας μόδας ξεκίνησε την επίδειξη του παρουσιάζοντας τα γνωστά και αγαπημένα παντελόνια του , συνδυασμένα με μπουφάν με στρογγυλούς λαιμούς και ώμους.

Εκτός από τα παντελόνια που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν μεταξωτά ή βελούδινα, ο Armani παρουσίασε εντυπωσιακές φούστες με μεγάλα σκισίματα. Οι γήινες αποχρώσεις σε καφέ, γκρι και σκούρο μπλε κυριάρχησαν και ενισχύθηκαν με πιο ανοιχτό μπλε και ροζ και λαμπερό ασημένιο γκρι για τα βραδινά.

"Η φετινή συλλογή είναι μια μεταφορά της γυναικείας θηλυκότητας στην πασαρέλα και ταυτόχρονα μία σύνδεση  με τα στοιχεία της φύσης, που φιλτράρονται μέσα από τη δημιουργικότητα και τη φαντασία", δήλωσε ο σχεδιαστής σύμφωνα με το Reuters.

Ο διάσημος για τις καθαρές γραμμές του και για τα κομψά ρούχα του, σχεδιαστής διακόσμησε πανέμορφα τοπ από οργάντζα με κεντημένα λουλούδια και floral κολάρα.

Η ιταλική Vogue, παρουσίασε τα πιο εντυπωσιακά σύνολα, από την κολεξιόν του Armani στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ