Στη γειτονιά των αστέρων το Beverly Hills αγόρασε βίλα 12 εκ. δολ. ο Σταύρος Νιάρχος - Εδώ θα μείνει με την Ντάσα Ζούκοβα - Αμπράμοβιτς (φώτο)

Ένα παλάτι στο Beverly Hills

Η Ντάσα Ζούκοβα  , πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο Σταύρος Νιάρχος αρραβωνιάστηκαν . Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ήταν "η μεγάλη έκπληξη" στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της Ζούκοβα.

Μία πηγή δήλωσε στην page six , ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και πρόκειται να παντρευτεί εντός του έτους. Τώρα φροντίζουν τις λεπτομέρειες του γάμου τους.

Το διαζύγιο της Ζούκοβα από τον δισεκατομμυριούχο  Ρομάν Αμπράμοβιτς , ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2017.  Στο τέλος αυτού του χρόνου η Ζούκοβα συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Σταύρο Νιάρχο, στην αρχή ήταν φίλοι και μετά έκαναν δεσμό, δήλωσε η πηγή στο Page Six.

O  Ρομάν Αμπράμοβιτς και η πρώην σύζυγος του έχουν άριστες σχέσεις και συνεχίζουν να βλέπονται συχνά μετά το διαζύγιο τους. "Οι δυό τους παραμένουν φίλοι, γονείς των δύο παιδιών τους  και συνεργάτες σε όλα τα project που δουλεύουν μαζί, συμπεριλαμβανομένου και του μουσείου της Μόσχας", δήλωσε ένας φίλος του ζευγαριού.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος πρόσφατα παραβρέθηκαν στο γάμο του super model Carly Kloss με τον Josh Kushner. Εκεί ήταν ακόμα ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι ο Orlando Bloom με την Katy Perry και η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Diana von Furstenberg.

Το σπίτι της Ζούκοβα στην Άνω Ανατολική Ακτή σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Herzog και de Meyron, ενώ ο Σταύρος Νιάρχος αγόρασε και ανακαινίζει ένα από τα πιο ιστορικά σπίτια του Λος Άντζελες, το Cronish House  που σχεδιάστηκε από τον Richard Neutra. Σύμφωνα με πληροφορίες αγόρασε το αρχοντικό στο Beverly Hills  έναντι 12.8 εκατομμυρίων δολαρίων, αναφέρει η Frivolette.

Παρά το γεγονός πως οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της είχαν ζητήσει άδεια κατεδάφισης για τις εγκαταστάσεις, η πανέμορφη αλλά παραμελημένη βίλα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στον διάδοχο της δυναστείας Νιάρχου. Και πολλοί είναι πλέον οι κάτοικοι της περιοχής που ευγνωμονούν τον νεαρό εκατομμυριούχο για την αξιόλογη προσπάθειά του.

Σήμερα, περίπου 8 χρόνια μετά την αγορά, το ακίνητα είναι αναμφισβήτητα και πάλι εκπληκτικό, χάρη στον Σταύρο Νιάρχο, που ξόδεψε εκατομμύρια σε ένα επίπονο έργο αποκατάστασης, με την βοήθεια του αρχιτεκτονικού γραφείου Marmol Radziner.
 

Ένα σύγχρονο παλάτι

Χτισμένο το 1952, το θέρετρο με γαλλικές επιρροές, βρίσκεται σε μια επίπεδη έκταση 1,34 στρεμμάτων. Αρχικά, ανήκε στους Χερμπ και Μπέβερλι Τζέλφαντ, με το ζευγάρι να υπερηφανεύεται για τα 800 τετραγωνικά μέτρα της έκτασης. Το οίκημα διαθέτει πολλά τζάκια, ξύλινα παρκέ πατώματα, ευρύχωρα δωμάτια αλλά και δωμάτια υπηρεσίας στον κάτω όροφο, αναφέρει το Dirt.com

Το δεύτερο πάτωμα, προσβάσιμο μέσω ανελκυστήρα, είναι εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο σε μια κρεβατοκάμαρα που θα την ζήλευε ο καθένας, με διπλά μπάνια (εξοπλισμένα με ενσωματωμένες μπανιέρες), διπλές ντουλάπες, καθιστικό και έναν ιδιωτικό μπαλκόνι.


Οι καλά διατηρημένοι χώροι περιλαμβάνουν ένα αθλητικό γήπεδο πραγματικών διαστάσεων, ένα πάρκινγκ ικανό να χωρέσει μέχρι και 24 αυτοκίνητα, μια πισίνα ακανόνιστου σχήματος που περιβάλλεται από μια αυλή με κόκκινα τούβλα και ένα καταπράσινο γκαζόν.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Variety βλέπουμε το ονειρικό σπίτι που απέκτησε ο Σταύρος Νιάρχος στη γειτονιά των αστέρων.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ