"Η αγάπη μου, ο Aron Eisenberg πέθανε σήμερα": Η σύζυγος του πρωταγωνιστή του Star Trek ανακοίνωσε με σπαραγμό το θάνατο του (φώτο)

Πέθανε στα πενήντα του χρόνια ο πρωταγωνιστής του “Star Trek: Deep Space Nine”,

Πέθανε εχθές σε ηλικία 50 ετών ο ηθοποιός  Aron Eisenberg. Τα τραγικά νέα έκανε γνωστά με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook, η σύζυγος του Malissa Longο.

Ο Άρον και η Μελίσσα ήταν μόλις 10 μήνες παντρεμένοι. Παντρεύτηκαν το Δεκέμβρη του 2018.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με το ρόλο του εξωγήινου Nog που ερμήνευσε και στις 7 σεζόν της σειράς Star Trek: Deep Space Nine. 

Είχε επίσης λάβει μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς Star Trek Voyager. Ο γεννημένος στο Λος Άντζελες ηθοποιός είχε επίσης παίξει στις ταινίες "Amityville: The Evil Escapes", "The Horror Show", "Playroom and Beverly Hills Brats".

  Ο Aron Eisenberg   αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας σε όλη του τη ζωή. Γεννήθηκε με έναν νεφρό,  και ξεκίνησε την  αιμοκάθαρση σε ηλικία 14 ετών.

Το αστέρι υποβλήθηκε στην πρώτη μεταμόσχευση όταν ήταν 17 ετών και στη δεύτερη όταν ήταν 46 ετών. Τα προβλήματα των νεφρών τον εμπόδιζαν να ψηλώσει , γι' αυτό ήταν νάνος, αναφέρει η Daily Mail

Η σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του

Η είδηση του θανάτου του Aron Eisenberg, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η σύζυγος του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα με μία σπαρακτική ανάρτηση στο facebook

"Με μεγάλη λύπη και αβάσταχτη θλίψη σας ανακοινώνω ότι η αγάπη μου  και ο καλύτερος μου φίλος , Aron Eisenberg, πέθανε σήμερα. Ήταν μια σεμνή, έξυπνη, αστεία , βαθιά , ψυχή. Επιδίωξε να ζήσει τη ζωή του με ακεραιότητα και αλήθεια.

Ήταν πάντα πρόθυμος να δώσει το καλύτερο που είχε σε οποιαδήποτε εργασία του ανατέθηκε. Έζησε τη ζωή του με  σθένος και πάθος.

Ήταν σαν μια ανάσα καθαρού αέρα, γιατί ήξερα ότι πάντα θα άκουγα την αλήθεια από αυτόν.Ακόμα κι αν δεν ήθελα να την ακούσω και ακόμα και αν η αλήθεια ήταν ενοχλητική.

Με έκανε (και εξακολουθεί να με κάνει) θέλω να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να είμαι γιατί πάντα προσπάθησε να είναι ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι.

Η ανθεκτικότητα και η προθυμία του να μάθει ήταν και θα είναι έμπνευση. Δεν ανακοινώσαμε επίσημα το γάμο μας που έγινε τον Δεκέμβριο του 2018 . Ελπίζαμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουμε τους γάμους μας, αλλά έπρεπε να μαζέψουμε χρήματα γι' αυτό και δεν προλάβαμε.

Ο γάμος μας στα χαρτιά δεν είχε σημασία. Οι καρδιές μας είχαν ενωθεί με πιο ισχυρούς δεσμούς.(...) . Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για το χρόνο που περάσαμε αγαπώντας ο ένας τον άλλο. Πέντε χρόνια μετράνε όσο μια ολόκληρη ζωή.

 

 

Δεν θα υπάρξει πότε άλλο φως σαν τον Aron. H ομορφιά του , που είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του, δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια.  Τον αγαπώ όσο τίποτα, και θα μου λείπει για πάντα.

Προς το παρόν δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να ζήσω χωρίς εκείνον.

Θα είναι πάντα η δική μου "California"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ