Νέα τηλεοπτική σεζόν COSMOTE TV: Περισσότερες από 40 κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στα κανάλια COSMOTE SPORT

-Premiumαθλητικό περιεχόμενοσε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα, βόλεϊ, πυγμαχία & χάντμπολ 
-Ποιοτική κάλυψη με δημοσιογραφικές αποστολές και πάνω από 10 αθλητικές εκπομπές 

 

Πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με περισσότερες από 40 κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, μηχανοκίνητα, πυγμαχία και χάντμπολ, αλλά και ποιοτική κάλυψη από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTESPORT,θα απολαύσουν οι τηλεθεατές τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια COSMOTESPORT.

Στο ποδόσφαιρο, εκτός από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα PremierLeague, LaLigaSantander, Bundesliga, Bundesliga 2 καιLigaNOS,οι συνδρομητές της COSMOTETV θα παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητατις διασυλλογικές οργανώσεις UEFA ChampionsLeague και UEFA EuropaLeagueμε έμφαση στον εκπρόσωπο της Ελλάδας, Ολυμπιακό. Παράλληλα, στην COSMOTETV θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται και φέτος οι διοργανώσεις που κρίνουν τη συμμετοχήτων εθνικών ομάδων σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, το UEFAEuropeanQualifiers καιτοUEFANationsLeagueπου επιστρέφει στα γήπεδα τον Σεπτέμβριο του 2020.

 

 

Στο μπάσκετ, το θεαματικότερο πρωτάθλημα του πλανήτη, ΝΒΑ, επιστρέφει τον Οκτώβριο αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTESPORT, όπου οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ του κόσμου, καθώς και τα κατορθώματα του MVPΓιάννη Αντετοκούνμπο που πλέον θα έχει συμπαίκτη τον αδελφό του Θανάση, στους Μπακς. Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTETVπεριλαμβάνει και το WNBA, το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Παράλληλα, τα Σαββατοκύριακα τη σκυτάλη θα παίρνουν οι ζωντανές μεταδόσεις των καλύτερωναγώνων από τις κορυφαίεςευρωπαϊκές λίγκες και πιο συγκεκριμένα από την ACBLigaEndesa, την TurkishBasketballLeague και τη VTBUnitedLeague. Μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατέςθα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την πορεία των Ελλήνων διεθνών Νίκου Ζήση (Μπανταλόνα), Βαγγέλη Μάντζαρη (Ούνικς Καζάν), Κώστα Βασιλειάδη(Ομπραντόιρο), Κώστα Σλούκα (Φενέρμπαχτσε) και του προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης και VTB, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη. Τη νέα σεζόν, θα μεταδοθούν αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTESPORTκαι οι ευρωπαϊκοί εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Στη δική μας BasketLeague το ενδιαφέρον στρέφεται στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της ΑΕΚ, που έχει εξασφαλίσει σε αποκλειστικότητα για τους συνδρομητές της η COSMOTETV.

Η δράση συνεχίζεται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, NASCARCupSeries), στα σπουδαία τουρνουά τένις με τη συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών, Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη(NittoATPWorldTourFinals, NextGenATPFinals, ATP Masters 1000, ΑΤP 500, Davis&FedCup),επιλεγμένα τουρνουά της σειράςATP250 και WTA), αλλά και στις δημοφιλείς διοργανώσεις τένις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ).

  • αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTETV ανήκουν, επίσης, πολυαναμενόμενοι αγώνες πυγμαχίας, οι σημαντικότερες συναντήσεις στα οκτάγωνα του UFC (UltimateFightingChampionship), καθώς και οι κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ CEVChampionsLeague, επιλεγμένες εντός έδρας αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων σεCEVCup&CEVChallengeCupκαιτο Ιταλικό πρωτάθλημα γυναικών ΙταλίαςLegaPallavoloSerieAFemminile. Τέλος, τη νέα σεζόν υπάρχει ενδιαφέρον και για τους λάτρεις του χάντμπολ, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα το EHFChampionsLeagueκαι τηνBundesligaHandball.

Πάνω από 10 αθλητικές εκπομπές στα κανάλια COSMOTESPORT

Τη νέα σεζόν οι συνδρομητές θα συντονιστούν στα κανάλια COSMOTESPORTγια να παρακολουθήσουν μέσα από τις αθλητικές εκπομπές της COSMOTETV πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις.

Στο ποδόσφαιρο οι εκπομπέςUEFAChampionsLeagueShow (Τρίτη & Τετάρτη 18.00 και 00.00, COSMOTESPORT 1HD), UEFAChampionsLeague Λεπτό προς Λεπτό (Τρίτη & Τετάρτη 19.55 και 22.00, COSMOTESPORT 1HD), UEFAEuropaLeagueShow (Πέμπτη 19.00 και 00.00, COSMOTESPORT 1HD), UEFAEuropaLeague Λεπτό προς Λεπτό(Πέμπτη 19.55 και 22.00, COSMOTESPORT 1HD) μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο και τις λεπτομέρειες των αγώνων των κορυφαίων διασυλλογικών οργανώσεων ποδοσφαίρου, ενώ η εκπομπή EuropeanQualifiersShow όλα τα στιγμιότυπα και την ανάλυση των φάσεων όλων των αγώνων της διοργάνωσης, καθώς και τη μάχη της Εθνικής μας ομάδας για μια θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, το SPORTSHOW(Σάββατο 13.00, Κυριακή 22.30, Δευτέρα 21.00, COSMOTESPORT 1HD) θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει πλήρη ενημέρωση για όλα τα ματς της αγωνιστικής σε PremierLeague, LaLigaSantander, Bundesliga και LigaNOS, αλλά και για τένις, Formula 1, MotoGP και WRC. Επίσης, κάθε Σάββατο στις 16.30 (COSMOTESPORT 1HD) η νέα εκπομπήSPORTSHOWLIVEACTIONθα μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν σε μπάσκετ, τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στο μπάσκετ, η εκπομπή Pick&Roll, που καλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στοNBA,αλλά και στα ευρωπαϊκά και ελληνικά παρκέ,κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 1/10 στο COSMOTESPORT 4HD(20.00).Επίσης, οι φαν του τένις θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στα παγκόσμια κoρτμέσα από τη μοναδική εκπομπή τένις στην ΕλλάδαTOPSPIN (Δευτέρα 19.00, COSMOTESPORT 6HD), ενώ τοGRANDPRIX(Κυριακή 20.30, COSMOTESPORT 5HD) θα παρουσιάζεικαι φέτος όλα τα νέα και τις εξελίξεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRCκαιNASCARCupSeries).

Τέλος, η νέα ψυχαγωγική εκπομπήτης COSMOTETV, Στο Πλεχτό με θέμα το ποδόσφαιροκαι παρουσιαστές τους Νικόλα Ράπτη, Αλέξανδρο Τσουβέλα, Διομήδη Πιτουρά και Μάκη Παπασημακόπουλοπαρουσιάζει με χιουμοριστική διάθεση τα ποδοσφαιρικά highlights, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια.

Τα 10 κανάλια COSMOTE SPORT HD, μαζί με τα κανάλια FOX Sports HD, NauticalChannel HD, EDGE HD, Motorvision HD, Ginx E Sports και OutdoorChannel HD, είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές των οικιακών & επαγγελματικών πακέτων της COSMOTE TV που περιλαμβάνουν τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Η πλειοψηφία των καναλιών διατίθεται και μέσω της υπηρεσίας COSMOTETVGOγια τους οικιακούς συνδρομητές των παραπάνω πακέτων, για χρήση στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Επιπλέον, το περιεχόμενο των 10 καναλιών COSMOTE SPORT HD διατίθεται και σε Replay TV για τους συνδρομητές των παραπάνω πακέτων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ