Κατερίνα Πεφτίτση: Το X-plus size μοντέλο που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM 2 & πέρασε με τέσσερα "ναι" στην επόμενη φάση (βίντεο)

 Δήλωσε πως θα ήθελε να μεταμορφώσει την Βίκυ Καγιά σε plus size model, ενώ την Ζενεβιέβ σε... Δρακουμέλ.

Το όνομα της είναι Κατερίνα Πεφτίτση. Κατάγεται από την Κατερίνη, είναι επαγγελματίας make up artist και έχει τελειώσει και υποκριτική. Είναι το Plus size μοντέλο που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM 2.

Η 26χρονη έκανε πασαρέλα μπροστά από την κριτική επιτροπή με μεγάλη αυτοπεποίθηση και κατάφερε να "κερδίσει" την κριτική επιτροπή με την εμφάνιση της, παρά τις "επιφυλάξεις" της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως ασχολήθηκε με αυτό το επάγγελμα της Make up artist, γιατί της αρέσει να μεταμορφώνει τους ανθρώπους στην καλύτερη εκδοχή τους και δήλωσε πως θα ήθελε να μεταμορφώσει την Βίκυ Καγιά σε plus size model, ενώ την Ζενεβιέβ σε... Δρακουμέλ.

Η Κατερίνα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας, διότι όπως είπε, «Εν έτη 2019 το πρότυπο ομορφιάς, δεν είναι μόνο ένα. Ετσι το plus size model είναι must!». Όπως δήλωσε στους τέσσερις κριτές ήθελε πολύ να ασχοληθεί με το modeling και έτσι πήρε την απόφαση να πάει στην οντισιόν. «Έβλεπα τα μοντέλα και τον χώρο της μόδας και ζήλευα. Και ήθελα να το δοκιμάσω σε alternative plus size μοντέλο και ήρθα», είπε χαρακτηριστικά. Όταν οι κριτές, της είπαν να φορέσει το μαγιό της και να επιστρέψει, εκείνη γύρισε, φορώντας ένα φόρεμα.

«Είσαι 26 χρονών, δεν είσαι plus size, είσαι X-plus size, που δεν έχουμε ξαναδεί και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να δουλέψουμε…», ήταν τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λίγο πριν ψηφίσει «Ναι».

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Πεφτίτση κατάφερε να κερδίσει τέσσερα «Ναι» με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση.



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ