Το απαράμιλλο all black της Μελάνια Τραμπ & της Μαρέβα Μητσοτάκη - Πλάι τα blue suits του πλανητάρχη & του Έλληνα Πρωθυπουργού (φωτό)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στη δεξίωση του Προέδρου Τραμπ..

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, βρέθηκαν στην δεξίωση  που παρέθεσε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, στα μέλη των αντιπροσωπειών που συμμετείχαν στην 74η Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, το βράδυ της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση Μητσοτάκη- Τραμπ ακυρώθηκε λόγω της έρευνας σε βάρος του πρόεδρου των ΗΠΑ από τη Βουλή των Αντιπροσώπων με το ερώτημα της παραπομπής. 

Η Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου την πλειοψηφία έχουν οι Δημοκρατικοί, θα εξετάσει εάν ο Τραμπ επεδίωξε τη βοήθεια της Ουκρανίας για να δυσφημίσει τον Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2000.

 

 

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο Ιnstagram μια φωτογραφία από το δείπνο με την Μελάνια και τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Οι δύο πρώτες κυρίες όπως βλέπετε στην φωοτγραφία φόρεσαν μαύρες τουαλέτες, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσαν κοσοτύμια σε μπλε απόχρωση! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ