Ο Άστον Κούτσερ απάντησε στην Ντέμι Μουρ για το τρίο και τις απιστίες του - Οι φωτό από την εγκυμοσύνη της (βίντεο)

Η Ντέμι Μουρ και ο Άστον Κούτσερ, ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ.

 

Με ένα μήνυμα στο Twitter απάντησε ο Άστον Κούτσερ στις σοκαριστικές αποκαλύψεις τις Ντέμι Μουρ για την σχέση τους αλλά και την τότε εγκυμοσύνη της που οδήγησε σε αποβολή.  

Τα τελευταία 24ωρα έχει ξεσπάσει μεγάλος ντόρος με την αυτοβιογραφία της Ντέμι Μουρ, «Inside Out». 

Τα μέσα ενημέρωσης δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με λεπτομέρειες τόσο από την προσωπική ζωή και τη σχέση της με τον Άστον Κούτσερ όσο και την επαγγελματική της.

Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στις απιστίες του πρώην συντρόφου της αλλά και στο παιδί που έχασε όταν ήταν μαζί. Μοιράστηκε μάλιστα φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της...

Ο Άστον έγραψε στο Twitter: Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί σε ένα πολύ σαρκαστικό μήνυμα. Μετά είδα τον γιο μου, την κόρη μου και την γυναίκα μου και το διέγραψα» μάλιστα ενθάρρυνε τους followers του να επικοινωνήσουν μαζί του, σημειώνοντας έναν τηλεφωνικό αριθμό σύμφωνα με την Daily Mail. 

«Για την αλήθεια, στείλτε μου μήνυμα», έγραψε. 

Το μήνυμα στον συγκεκριμένο αριθμό δίνει μια αυτοματοποιημένη απάντηση, που καλωσορίζει τους φανς στην «κοινότητά» του.  

Η Ντέμι Μουρ λέει επίσης πως «έσπασε» την 20ετή αποχή της από το αλκόολ όταν ο Άστον Κούτσερ τής είπε πως «ο αλκοολισμός δεν είναι αλήθεια». Επίσης υποστηρίζει πως ο Κούτσερ την απάτησε δυο φορές αφού πρώτα την πίεζε για να κάνουν τρίο ενώ αποκαλύπτει και πως είχε μια κρίση σχεδόν θανατηφόρα, από υπερβολική δόση, μετά τον χωρισμό τους το 2012.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ