Αρραβωνιάστηκε και η πριγκίπισσα Βεατρίκη - Με τον Ιταλό Μεγιστάνα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι (φώτο)

"Δεν θα είσαι ποτέ μόνη αγάπη μου. Η καρδιά μου θα είναι το σπίτι σου. Χέρι, χέρι , σήμερα, αύριο και πάντα"

Άλλος ένας βασιλικός γάμος θα γίνει το 2020. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Ιταλό μεγιστάνα,στο χώρο του Real Estate, Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Ανδρέα, Δούκα της Υόρκης και της Σάρας, Δούκισσας της Υόρκης.

Τον αρραβώνα της ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα στο Instagram, το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

δούκας και η δούκισσα του Γιορκ με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τον αρραβώνα της αυτού Υψηλότητας πριγκίπισσας Βεατρίκης του Γιορκ με τον κύριο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι. Η Αυτού υψηλότητα και ο κύριος Μαπέλι Μότζι αρραβωνιάστηκαν ενόσω ήταν σε διακοπές στην Ιταλία νωρίτερα αυτό τον μήνα. Ο γάμος θα γίνει το 2020. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ξέρουμε πως θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια μαζί με αγάπη και ευτυχία

Η αδερφή της πριγκίπισσας Βεατρίκης , πριγκίπισσα Ευγενία , δεν έκρυψε τη χαρά της για το ευτυχές γεγονός στην ανάρτηση της στο Instagram 

:Μπεαμπέα- ουάου! Είμαι τόσο χαρούμενη για την αγαπημένη μου μεγάλη αδερφή και τον αγαπητό Έντο. Ήταν γραφτό να ήσαστε μαζί. Όπως αναφέρει η Ευγενία στην ανάρτηση της , το ζευγάρι δήλωσε:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε την είδηση της πρόσφατης δέσμευσης μας. Και οι δύο είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή την περιπέτεια μαζί και ανυπομονούμε να παντρευτούμε. Μοιραζόμαστε τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα και αξίες, και ξέρουμε πως θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια γεμάτα αγάπη και ευτυχία".

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Ουίσδορ στο Instagram, το δαχτυλίδι των αρραβώνων που φόρεσε η πριγκίπισσα Ευγενία σχεδιάστηκε από τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι σε συνεργασία με τον Βρετανό σχεδιαστή κοσμημάτων, Shaun Leane

Δάκρυα χαράς από τη μαμά της νύφης

"Ξέρω πως αισθάνεται μια μητέρα σε τέτοιες στιγμές. Δάκρυα χαράς. Είμαι τόσο υπερήφανη γι' αυτά τα καλά νέα. Ο πρίγκιπας Άντριου και εγώ είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο γιατί έχουμε δύο σπουδαίους γαμπρούς.Η πριγκίπισσα Ευγενία τράβηξε τις έγχρωμες φωτογραφίες του αρραβώνα καθώς τα κορίτσια μου είναι τόσο αγαπημένα. Η Βεατρίκη και ο Έντο ήθελαν να είναι εκείνη που θα αποθανατίσει τη σποδαία στιγμή. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Misan Harriman", έγραψε η Σάρα Φέργκιουσον για τον αρραβώνα της κόρης της.

Δεν θα είσαι ποτέ μόνη- Η καρδιά μου θα είναι το σπίτι σου

Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι που έχει ένα γιο δύο ετών από προηγούμενη σχέση, είναι πολύ πλούσιος επιχειρηματίας στο χώρο του Real Estate. Είναι ο ιδιοκτήτης της μεσιτικής εταιρείας  Banda Property.

Σύμφωνα με το BBC, ο δεσμός του με την πριγκίπισσα Ευγενία ξεκίνησε δύο χρόνια πριν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You will never be alone my love, my heart is your home. Hand in hand, today, tomorrow and forever. ? Photo Credit @misanharriman ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) στις

Ο Εντοάρντο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

"Δεν θα είσαι ποτέ μόνη αγάπη μου. Η καρδιά μου θα είναι το σπίτι σου. Χέρι, χέρι , σήμερα, αύριο και πάντα" έγραψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ