Η Αμάλ Κλούνεϊ "ανακάλυψε" το πιο ζωντανό & φωτεινό χρώμα του φετινού φθινοπώρου - Δείτε το υπέροχο outfit (φώτο)

Ποιος είπε ότι το φθινόπωρο είναι "μουντό";

Μπορεί το φθινόπωρο να είναι συνδεδεμένο στη συνείδηση μας ως μια εποχή με σκούρα και κάπως μουντά χρώματα -κυρίως γήινα- αλλά η Αμάλ Κλούνεϊ φαίνεται πως έχει άλλη γνώμη. Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι γνωστή τόσο για τον αγώνα της για τα ανθρώπινα δικαιώματα όσο και για τις κομψές και σικ εμφανίσεις της.

Καθ 'οδόν προς τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών η δικηγόρος των ανθρωπίων δικαιωμάτων , εμφανίστηκε με ένα υπέροχο σύνολο Burberry's από τη συλλογή του οίκου "Φθινόπωρο 2019". Το σύνολο της αποτελούνταν από ένα μαντό σε φωτεινό , ζωηρό πράσινο χρώμα και από μίντι φούστα στο ίδιο χρώμα.

Το συνδύασε με ανοιχτό μοβ μπλουζάκι και ασημί γόβες στιλέτο.

Το σύνολο που φόρεσε η Αμάλ Κλούνεϊ είναι μέρος της σειράς “Tempest,”  του οίκου  Burberry's που είναι αφιερωμένη στην κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος., αναφέρει η αμερικάνικη Vogue.

Το αξεπέραστο στυλ της δικηγόρου στηρίζεται στην ομορφιά της απλότητας.

Κλασσικά , σύνολα σε λιτές γραμμές που δεν γίνονται "βαρετά" χάρη στο έντονο χρώμα τους ή μερικά αξεσουάρ που τα συνοδεύουν.

Η Αμάλ επέλεξε μια μεγάλη τσάντα Dior και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα ,για να ολοκληρώσει το υπέρκομψο look της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ