Γέννησε το δεύτερο μωρό της η Δούκισσα Νομικού! - Τι είπε ο γυναικολόγος

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130 γρ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δούκισσα Νομικού αφού από το βράδυ της Πέμπτης έγινε για δεύτερη φορά μαμά, κρατώντας στην αγκαλιά της το δεύτερο της παιδί!

 

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης καθώς η οικογένειά τους από χθες το βράδυ μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγουροξυπνημένη, πρησμένη και αχτένιστη καλημέρα ? Ακόμη εδώ ? #babyloading

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

 

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.130 γρ. Το κοριτσάκι της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα πάρει το όνομα Αναστασία που είναι το όνομα της μητέρα του μοντέλου. 

 

 

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα, το πρωί της Παρασκευής, από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακούω προβλέψεις ? Πότε πιστεύετε θα έρθει η μικρούλα με το καλό...; ??? #babyloading #comingsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

«Θα ξεκινήσω με μια πολύ ευχάριστη είδηση. Η Δούκισσα Νομικού χθες το βράδυ στις 10 με οξύ τοκετό έφερε στον κόσμο την κόρη της» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο γυναικολόγος της Δούκισσας Νομικού καθηγητής μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, Πέτρος Νικολαΐδης, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και πέρα από τις λεπτομέρειες της γέννας της παρουσιάστριας αποκάλυψε και ποια ήταν τα πρώτα λόγια της.

«Η ατάκα της Δούκισσας ήταν “βίωσα τέλεια και τον δεύτερο μου τοκετό. Γιατρέ πάλι του χρόνου εδώ θα είμαστε”. Σας έδωσα είδηση τώρα» είπε ο γυναικολόγος χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ