Σίσσυ Παυλόπουλος: Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας μίλησε και το βαλς για δυο που χορεύει χρονιά με τον Προκόπη (βίντεο)

«Είναι βαλς… χρειάζεται δύο. Πιστεύω στον σεβασμό και στο να έχει ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και πρέπει κανείς να το σέβεται», ανέφερε η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου...

Το μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης της, με τον σύζυγο της, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αποκάλυψε η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου.

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες παρεμβάσεις της, η πρώτη κυρία της χώρας, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, και μεταξύ άλλων είπε ότι προσπάθησε να κρατήσει την οικογένεια έξω από την στενή πολιτική και όπως δήλωσε «νομίζω ότι τα κατάφερα».

«Είναι βάρος, μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Προσπάθησα να κρατήσω την οικογένεια έξω από την στενή πολιτική. Νομίζω ότι τα κατάφερα και νομίζω ότι ήταν και κέρδος και για τα παιδιά και για τον ίδιο τον άντρα μου που έμεινε απερίσπαστος στο δύσκολο έργο που έχει.

»Δεν γκρίνιαζα. Γιατί η πολιτική είχε ξεκινήσει από τα νεανικά μας χρόνια και έτσι είχα εκπαιδευτεί σε αυτού του είδους την πίεση. Δεν μπορώ να πω ότι όλα κύλησαν πάρα πολύ εύκολα σαν το νερό στο αυλάκι, αλλά αυτονόητο ήταν ότι η ζωή έχει τις δυσκολίες της, της ευκολίες της και η μαγκιά του ανθρώπου είναι μέσα από τα δύσκολα να διδάσκεται, να αλλάζει, τα προχωρεί. Πώς τα κατάφερα; Είναι βαλς… χρειάζεται δύο. Πιστεύω στον σεβασμό και στο να έχει ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και πρέπει κανείς να το σέβεται», είπε η κα Σίσσυ Παυλοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ