Δύο μεγάλα ονόματα της μόδας ένωσαν τις δυνάμεις τους - Dries Van Noten & Christian Lacroix σε μια φανταστική επίδειξη στο Παρίσι (φώτο)

Η μίνιμαλ αισθητική έσμιξε με τα εντυπωσιακά αλλά υπέρκομψα ρούχα και ο "γάμος" ήταν ένας ύμνος στο στυλ και τη φινέτσα.

Η αποκάλυψη της εκπληκτικής συνεργασίας (που προετοιμαζόταν εδώ και μήνες), δύο μεγάλων ονομάτων της μόδας , ήταν αρκετή για να προκαλέσει φρενίτιδα στους φανατικούς της μόδας.

Ο Dries Van Noten και ο Christian Lacroix , ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν μία επίδειξη που θα μείνει στην ιστορία στην Opéra Bastille   στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

"Ονομάστε την ( την συνεργασία), μια μεγάλη, μαξιμαλίστικη  εκκεντρική ανατροπή που συναντά τον μινιμαλισμό στις πραγματικές του διαστάσεις. Πείτε ότι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες στυλιστικές αντιλήψεις , στη δεκαετία του 80, ενώθηκαν γιατί αποφάσισαν να παίξουν μαζί, για να έχει πλάκα, για να περάσουμε καλά και για τη χαρά του να ντύσουμε όμορφα τις γυναίκες.

Πείτε την όπως θέλετε, αλλά όλοι αυτοί που μελέτησαν προσεχτικά την πορεία του Christian Lacroix και είδαν τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής και είδαν ότι τα show του είναι σαν ένα όνειρο που ξετυλίγεται μπορστά στα μάτια τους, θα καταλάβουν γιατί ο Dries Van Noten αποφάσισε αυτή την συνεργασία, δήλωσε ο  Van Noten, σύμφωνα με την Vogue.

Στην εντυπωσιακή επίδειξη είδαμε υπέροχα λέοπαρ, ζέβρα και φλόραλ πανωφόρια , τέλεια μπροκάρ σύνολα, υπέρκομψα κουστούμια, εντυπωσιακές μπλούζες με τεράστια μανίκια.

Είδαμε επίσης ονειρικά βραδινά φορέματα φτιαγμένα για πριγκίπισσες , φούστες -υπερπαραγωγή συνδυασμένες με σικ μεσάτα μαύρα σακάκια, και μπλέιζερ που οι εντυπωσιακές τους λεπτομέρειες μας ενθουσίασαν.

Η μίνιμαλ αισθητική έσμιξε με τα εντυπωσιακά αλλά υπέρκομψα ρούχα και ο "γάμος" ήταν ένας ύμνος στο στυλ και τη φινέτσα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ