Louis Vuitton: Ο οίκος που προτιμά & η Μπριζίτ Μακρόν έδειξε εχθές τη νέα του κολεξιόν και ο πλανήτης των γυναικών σείστηκε (φώτο)

Η γυναίκα της Louis Vuitton ατενίζει τη νέα εποχή με αισιοδοξία

"Η νέα Belle Époque" δήλωσε ο Nicolas Ghesquière για τη συλλογή που παρουσίασε η Louis Vuitton, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Αυτή ήταν μία ωραία δήλωση από τον σχεδιαστή του οίκου στην αυγή της νέας δεκαετίας.

Σε μία τεράστια οθόνη που τοποθετήθηκε σε ένα κτήριο στο Λούβρο ο σχεδιαστής έπαιξε το βίντεο κλιπ της Σκωτζέζας τραγουδίστριας, Sophie η οποία τραγουδούσε "It's Okay to Cry". Με φόντο αυτό το κλιπ ο Ghesquière με τα υπέροχα ρούχα που παρουσίασε "φωτογράφησε" με αισιοδοξία την εποχή στην οποία πρόκειται να εισέλθουμε τη νέα δεκαετία.

Δεν πειράζει αν η γυναίκα της Louis Vuitton κλαίει. Αρκεί να μπορεί να διατηρεί ζωντανή στην καρδιά της την ελπίδα. Να ατενίζει με αισιοδοξία τον γαλάζιο ουρανό και τη νέα εποχή που θα φέρει καλύτερες μέρες.

Που θα είναι η "νέα Belle Époque - (ωραία εποχή)". Τα εκπληκτικά ρούχα της συλλογής Άνοιξη καλοκαίρι 2020, αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό το μήνυμα. Είναι κομψά, ζωηρά, φινετσάτα, με υπέροχα χρώματα και εντυπωσιακά φλόραλ.

Έχουν στοιχεία από την Belle Époque στα οποία μπαίνει το σύγχρονο βλέμμα προς το μέλλον.

Η Vogue παρουσίασε την εντυπωσιακή νέα κολεξιόν της Louis Vuitton. Μάλλον δεν είναι τυχαίο που μια από τις πιο κομψές κυρίες της Ευρώπης , η Μπριζίτ Μακρόν είναι φαν του οίκου.

Δείτε όλη την κολεξιόν στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ