Η Πενέλοπε Κρουζ ντύθηκε Hollywood Star με μάξι παγιετέ φόρεμα & εντυπωσίασε (φώτο)

Εκθαμβωτική στο "κόκκινο χαλί"

Την Παρασκευή βρέθηκε στο Φεστιβάλ ταινιών της Νέας Υόρκης, για την συνέντευξη τύπου που δόθηκε για να παρουσιαστεί η ταινία Wasp Network. Και το Σάββατο ήταν η μεγάλη στιγμή:

Η Πενέλοπε Κρουζ έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο  New York Film Festival. Η μούσα του Αλμοδόβαρ περπάτησε στο "κόκκινο χαλί" με υπέροχη στραπλες μάξι τουαλέτα, ακριβώς όπως αρμόζει σε μία αληθινή σταρ του Χόλιγουντ.

Το εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα είχε μεταλικές λάμψεις με χρυσές και ασημί παγιέτες και μία λεπτή λωρίδα δαντέλας στο ντεκολτέ. Η Πενέλοπε Κρουζ,φορώντας αυτό το φόρεμα "υπερπαραγωγή", ήταν λιτή στα υπόλοιπα σημεία της εμφάνισης της , αποφεύγοντας έτσι την υπερβολή που μπορεί να το έκανε κακόγουστο.

Δεν φόρεσε πολλά κοσμήματα ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απαλό. Περιορίστηκε σε σκιά σε γήινους τόνους με απαλά τονισμένα "smoky eyes" και ροζ-μπεζ κραγιόν. Φόρεσε μόνο ένα ζευγάρι λεπτούς χρυσούς κρίκους και τίποτα άλλο από κοσμήματα , και άφησε τα μαλλιά της ίσια, ριχτά στους ώμους.

Η 45χρονη ηθοποιός που στην ταινία του  Ολιβιέ Ασαγιάς υποδύεται μία Κουβανή κατάσκοπο , έφτασε στο Φεστιβάλ συνοδεύομενη από τον 42χρονο συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Έδγαρ Ραμίρες, αναφέρει η Daily Mail.

Η ταινία Wasp Network αφηγείται την αληθινή ιστορία των Cuban 5 μιας αντιτρομοκρατικής ομάδας Κουβανών πρακτόρων που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 1998 και καταδικάστηκαν για σειρά σοβαρών εγκλημάτων.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ