Το eirinika.gr στον Spetses Mini Marathon: Η γιορτή του αθλητισμού στο αρχοντικό νησί με συμμετοχές από όλο τον κόσμο (φώτο -βίντεο)

Ήταν μεγάλη χαρά να παραβρεθώ στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού εκπροσωπόντας το eirinika.gr . Συνάντησα αγαπημένους φίλους και φίλες, θαύμασα τους αθλητές, και καμάρωσα με τις νίκες.

Μία στροφή πριν την συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής του μεγαλύτερου multi-sport event στην Ελλάδα, το 9ο Spetses mini Marathon διεξάγεται το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του ΕΟΤ.

Παρουσιάζοντας διαρκή ανάπτυξη από το 2011 και διεθνώς βραβευμένο με πάνω από 35 βραβεία, ο αγώνας αποτελεί πια θεσμό, έχοντας εδραιωθεί στο ετήσιο καλαντάρι της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης και προσελκύοντας αθλητές παγκοσμίου φήμης αλλά και χιλιάδες ερασιτέχνες που παραμένουν πιστοί στο moto της διοργάνωσης «Νίκη Είναι η Συμμετοχή».

 

Στην φετινή  διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν τρία δρομικά αγωνίσματα (5χλμ. by GARMIN Series, 10χλμ. και 25 χλμ.) και τρία κολυμβητικά (1.5χλμ., 3χλμ. και 5χλμ) καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις όλων των συμμετεχόντων!

 

Με την αγαπημένη μου φίλη & απόλυτα fit σαν μοντέλο - γυμνάστρια ηθοποιό  Ζέτα Δούκα χαμόγελα λίγο μετά τον τερματισμό της στο Spetses Mini Marathon

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο,διεξάχθηκαν και οι παιδικοί αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, καθώς και το SUP Event by BIC .

 

Ξεχωριστή θέση στην επιτυχία της διοργάνωσης κατέχουν οι 360 Σπετσιώτες εθελοντές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και τα παράλληλα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα

 



 

 

Ήταν μεγάλη χαρά να παραβρεθώ στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού εκπροσωπόντας το eirinika.gr . Συνάντησα αγαπημένους φίλους και φίλες, θαύμασα τους αθλητές, και καμάρωσα με τις νίκες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ