Η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ που θα μείνει στην ιστορία- Η Λατίνα ντίβα με ολοκέντητη τουαλέτα της Σήλια Κριθαριώτη (φώτο)

Εκθαμβωτική  η JLo στην παγκόσμια καμπάνια του νέου της αρώματος με μία ονειρική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη

Δύο μεγάλες κυρίες του στυλ σε μία εκπληκτική "συνεύρεση" . Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι γνωστή για την καλή της σχέση με τη μόδα και για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της , εντός και εκτός σκηνής.

 

 

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι η μεγάλη κυρία της ελληνικής fashion industry που με τις εντυπωσιακές της δημιουργίες ταξιδεύει την ελληνική μόδα εκτός συνόρων.

Τα ονειρικά βραδινά φορέματα του οίκου Chelia Kritharioti έχουν κατά καιρούς φορέσει πολλές διάσημες κυρίες της διεθνούς Showbiz.

 

 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα ντίβα για την  παρουσίαση του νέου αρώματος που λανσάρει , του "Promise",  επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα της διεθνούς Ελληνίδας σχεδιάστριας.

 

 

H JLo φόρεσε για την παγκόσμια καμπάνια του νέου της αρώματος μια σέξι δημιουργία από κρύσταλλα Swarovski του οίκου Celia Kritharioti σε χρυσούς τόνους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promise, my new fragrance, is available now. ✨ I am so excited to be able to finally share it with you!!!! #whatsyourpromise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός επιλέγει μία δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη για την εμφάνιση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ