Yπάρχουν και Βασιλικοί γάμοι που αναβλήθηκαν - Ποιοι είναι οι άτυχοι; (φωτό)

Ποια βασιλικά μέλη έπρεπε να ακυρώσουν τον γάμο τους; 

Ένας βασιλικός γάμος απαιτεί πολύ μεγάλη οργάνωση μηνών, από ένα ολόκληρο επιτελείο ανθρώπων. Έχουν υπάρξει όμως κάποιες περιπτώσεις, όπου ένας βασιλικός γάμος άργησε να ολοκληρωθεί ή αναβλήθηκε.

1. Ο γάμος της Ευγενίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλοι οι γάμοι έχουν τις δυσκολίες τους. Είναι πολύ πιθανό ένα ζευγάρι να θέλει να παντρευτεί μία συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά να μη βρίσκει η εκκλησία, να μη βρίσκει κτήμα, να μην μπορεί κάποιος από τη στενή οικογένεια. Από αυτό το πρόβλημα δεν ξέφυγε ούτε η πριγκίπισσα Ευγενία.

Στην προκειμένη περίπτωση, η εκκλησία είχε βρεθεί και σίγουρα δεν ήταν φουλ από άλλα ζευγάρια, μίας και πρόκειται για το ναό του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Γουίντσορ. Το πρόβλημα όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Χάρι και η Μέγκαν. Το ζευγάρι είχε ήδη κανονίσει κάποια ταξίδια μέσα στα πριγκιπικά του καθήκοντα, τα οποία δεν μπορούσαν να αναβληθούν, καθώς δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, αλλά ουσιαστικά καθήκον τους. Έτσι η πριγκίπισσα Ευγενία θα έπρεπε να μεταφέρει το γάμο της από το Σεπτέμβρη στον Οκτώβρη, γιατί ήθελε στο γάμο της να παραβρεθεί ο εξάδελφός της, πρίγκιπας Χάρρυ και η σύζυγός του. Από ό,τι φαίνεται όμως, δεν ήταν ένα γεγονός που την ενόχλησε ιδιαίτερα.

2. Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας

Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας Μάκο ανακοίνωσε στα 26 της χρόνια ότι θα παντρευόταν τον αγαπημένο της μέσα στο 2018. Για αυτό τον έρωτα είχε αποφασίσει να παραιτηθεί από τα βασιλικά της δικαιώματα στο θρόνο, μιας και το πρωτόκολλο απαγορεύει το γάμο μιας πριγκίπισσας με έναν κοινό θνητό. Παρά όμως την ανακοίνωση του γάμου, η πριγκίπισσα Μάκο ανακοίνωσε ότι ο γάμος αναβάλλεται για δύο χρόνια αργότερα, καθώς το μετάνιωσαν και θεωρούν πως είναι ακόμα ανώριμοι για ένα γάμο.

 

3. Ο γάμος του Κάρολου και της Καμίλα.

Σίγουρα σε αυτό το γάμο δεν μιλάμε για κάποια μεγάλη αναβολή, παρόλα αυτά σίγουρα μία αλλαγή στην ημερομηνία προκαλεί μία αναστάτωση σύμφωνα με το tsemperlidou.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έπρεπε να παραβρεθεί στην κηδεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου του δεύτερου, στη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Απριλίου, την ημέρα όμως που είχε κανονιστεί να γίνει ο γάμος του με την Καμίλα Πάρκερ. Έτσι ο γάμος αναβλήθηκε για τις 9 Απριλίου του 2005. (Βέβαια, μιλάμε για έναν έρωτα, που έτσι κι αλλιώς, έκανε χρόνια να ολοκληρωθεί.)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ