22χρονη έκανε άπειρες πλαστικές για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί - Κατέληξε ζόμπι & συνελήφθη για βλασφημία στο Ιράν (φωτό)

H Σαχάρ Ταμπάρ που υποτίθεται πως έκανε δεκάδες πλαστικές για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί, συνελήφθη...

Μια νεαρή γυναίκα από τη Τεχεράνη φαίνεται ότι είχε όνειρο ζωής να μοιάσει στο είδωλό της, τη διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί. 

Κάπου στην πορεία ωστόσο, ο στόχος αυτός... τροποποιήθηκε λίγο, με αποτέλεσμα η Σαχάρ Ταμπάρ να υιοθετήσει ένα λουκ που θυμίζει λιγότερο την λαμπερή σταρ και περισσότερο... κομπάρσο από το Walking Dead.

Η Ιρανή έχει προκαλέσει αναστάτωση με τις φωτογραφίες που ποστάρει στα social media. Αν και υπήρξαν αρχικά αναφορές στα social media ότι η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις και έκανε εξαντλητική δίαιτα για να μεταμορφωθεί σε «ζόμπι» εκδοχή της Τζολί, αυτό είναι τελικά αναληθές.

Η ακραία εικόνα που βλέπουμε στον λογαριασμό της είναι κυρίως αποτέλεσμα φίλτρων, ειδικού μέικ απ και προσθετικών προσώπου και αποσκοπεί κυρίως στον εντυπωσιασμό και την συγκέντρωση κλικ. 

Κατά πάσα πιθανότητα, η 19χρονη έχει υποβληθεί σε κάποιες επεμβάσεις, όπως π.χ. ρινοπλαστική, αλλά σίγουρα όχι στον βαθμό που αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα.

Ειδικότερα, ο ιστότοπος Sud Info μετέδωσε ότι η 19χρονη, που λατρεύει την Τζολί, υποβλήθηκε σε δεκάδες επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει στο είδωλό της, ενώ ακολούθησε μια ακραία δίαιτα για να αποκτήσει την αποστεωμένη φιγούρα της διάσημης ηθοποιού.

Οι αναφορές αυτές στον βελγικό Τύπο ωστόσο αμφισβητήθηκαν από την πρώτη στιγμή έντονα από χρήστες των social media, που είναι πεπεισμένοι ότι η νεαρή έχει κάνει πολύ λιγότερες  επεμβάσεις και δημιούργησε το «ακραίο» λουκ της με ειδικό μακιγιάζ και «προσθετικά» προσώπου για να μαζέψει κλικ στο Ίντερνετ.

Πριν τη μεταμόρφωση

  

Παρά το αρκετά παράξενο παρουσιαστικό της, η Σαχάρ δηλώνει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσής της, και ποζάρει περήφανα στο Instagram.

Σύμφωνα με το ΒΒC και το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, η Σαχάρ Ταμπάρ συνελήφθη για εγκλήματα όπως βλασφημία και υποκίνηση βίας. 

Βέβαια αποκαλύφθηκε πως καμία σχέση δεν ειχαν οι φωτογραφίες που δημοσίευε με την πραγματική της εμφάνιση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ