45 όμορφα φθινοπωρινά σχέδια για νύχια που θα λατρέψεις - Για να δείχνεις πάντα σικ

Υπέροχα σχέδια... 

Χρώματα μανό και nail arts εμπνευσμένα από την εποχή αποτελούν την ιδανική πρόταση για το μανικιούρ μας. Αποκτήστε λοιπόν κι εσείς όμορφα φθινοπωρινά σχέδια για νύχια που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Είτε πρόκειται για ένα από τα χαρακτηριστικά χρώματα και σχήματα του φθινοπώρου ή για ένα μανικιούρ βασισμένο στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ξυπνήστε λοιπόν την δημιουργική σας πλευρά και σχεδιάστε μοναδικά φθινοπωρινά μανικιούρ που θα ξετρελάνουν τις φίλες σας!

Nude και ουδέτερα χρώματα μανό στα φθινοπωρινά νύχια

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (1)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (5)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (4)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (3)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (2)

Οι ουδέτερες και απαλές nude αποχρώσεις μανό είναι διαχρονικές και πολύ δημοφιλείς ακόμη και στο φθινοπωρινό μανικιούρ. Συνδυάζονται εκπληκτικά μεταξύ τους, καθώς και με πιο έντονα χρώματα δημιουργώντας nail art για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις.

Από τα κλασσικά νύχια γαλλικό μέχρι τα πουά, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Μια ξεχωριστή πάντα πρόταση είναι βέβαια και τα φθινοπωρινά σχέδια με στρας ή πέρλες.

Σαγηνευτικά κόκκινα και μπορντό φθινοπωρινά νύχια

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (6)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (10)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (9)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (8)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (7)

Άλλο ένα χρώμα βερνικιού που φοριέται κατά κόρον όλο το χρόνο είναι και το κόκκινο. Με την διαφορά πως την περίοδο του Φθινοπώρου χρησιμοποιούνται περισσότερο οι πιο σκούρες αποχρώσεις του, πχ μπορντό ή το κλασσικό κόκκινο.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον τόνο που σας ταιριάζει περισσότερο και βάψτε τα φθινοπωρινά σας νύχια κάνοντας όμορφα σχέδια που θα ζηλέψουν όλες. Τα τρισδιάστατα nail art ή το half moon αποτελούν πολύ καλές ιδέες, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερες που μπορείτε να δοκιμάσετε, όπως για παράδειγμα τα γραμμικά σχέδια.

Σκούρα μανικιούρ με φθινοπωρινά σχέδια

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (11)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (17)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (16)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (15)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (14)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (13)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (12)

Καθώς ο καιρός κρυώνει, το μανικιούρ παίρνει συνήθως πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως είναι το μπλε, το καφέ, το πράσινο και το μωβ.

Ακόμη κι αν στο άκουσμα τους τα συγκεκριμένα χρώματα σας τρομάζουν, οι παραπάνω φωτογραφίες πιθανότατα θα σας αλλάξουν γνώμη. Πρόκειται για εντυπωσιακά φθινοπωρινά σχέδια για νύχια, ορισμένα εκ των οποίων μπορούν να δημιουργηθούν πολύ εύκολα.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Μαύρα σχέδια για όμορφα φθινοπωρινά μανικιούρ

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (18)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (21)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (20)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (19)

Το κορυφαίο και διαχρονικό σκούρο χρώμα για το φθινοπωρινό μανικιούρ και όχι μόνο είναι το μαύρο. Αν και πολλές γυναίκες το αποφεύγουν, τα παραπάνω nail art σχέδια στα νύχια αποδεικνύουν πως τα μαύρα νύχια μπορούν να είναι εξίσου εντυπωσιακά και φωτεινά αν συνδυαστούν με glitter και ανοιχτόχρωμα μανό.

Αν πάλι σας αρέσουν τα σκούρα νύχια το Φθινόπωρο, μπορείτε να ταιριάξετε το μαύρο βερνίκι με το μωβ, το μπορντό ή κάποιο άλλο σκούρο χρώμα και να τραβήξετε τα βλέμματα.

Αστραφτερά φθινοπωρινά μανικιούρ με glitter

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (22)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (25)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (24)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (23)

Το βερνίκι με glitter σε οποιοδήποτε χρώμα του μπορεί να κάνει τα φθινοπωρινά σχέδια νυχιών πολύ αστραφτερά. Είτε πρόκειται για μια μικρή πινελιά ή για το βάψιμο ενός ολόκληρου νυχιού, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκθαμβωτικό.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν τις νιφάδες της χρυσόσκονης για να κάνετε ένα όμπρε σχέδιο ή για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχέδιο σας αρέσει.

Μίνιμαλ φθινοπωρινά σχέδια για νύχια

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (26)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (30)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (29)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (28)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (27)

Τα διακριτικά και μικρά σχέδια νυχιών έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Προσθέτουν στο μανικιούρ ένα μικρό λιθαράκι που το βοηθάει να απογειωθεί.

Τα nail art αυτά είναι συνήθως γραμμικά / γεωμετρικά, αλλά μπορούν να αποτελούν και μικροσκοπικά σχήματα, όπως φύλλα, λουλούδια και ότι άλλο σας αρέσει. Μάλιστα ακόμη και η επιλογή ενός σκούρου ή έντονου χρώματος μανό μπορεί να αποτελέσει εξίσου τη βάση για τη δημιουργία όμορφων διακριτικών σχεδίων.

Ombre nails για το Φθινόπωρο

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (31)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (36)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (35)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (34)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (33)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (32)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική μανικιούρ για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά φθινοπωρινά σχέδια για νύχια είναι το όμπρε. Πρόκειται για το nail art της διαβάθμισης του χρώματος που γίνεται από τουλάχιστον 2 διαφορετικά χρώματα μανό. Οι αποχρώσεις που θα χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε αυτό το μαγευτικό αποτέλεσμα είναι καθαρά θέμα γούστου.

Οι πιο δημοφιλείς συνδυασμοί βερνικιών είναι το κλασσικό όμπρε γαλλικό με ροζ ή γαλακτερό και λευκό, αλλά και το μαύρο με το κόκκινο. Εξίσου όμορφα όμως είναι και τα φθινοπωρινά ombre μανικιούρ με γκρι, μωβ, καφέ και άλλα χρώματα μανό της εποχής.

Τρισδιάστατα nail art στα φθινοπωρινά νύχια

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (37)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (40)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (39)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (38)

Τα τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία, όπως στρας, πέρλες, μεταλλικά σχήματα κλπ, έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στο μανικιούρ των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για έναν απλό τρόπο να διακοσμήσετε τα φθινοπωρινά νύχια σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο και γνώσεις nail art. Απλά κολλάτε τα διακοσμητικά νυχιών στα σημεία όπου επιθυμείτε, δημιουργώντας τα σχέδια της αρεσκείας σας.

Πέρα όμως από την απλή αυτή τεχνική τρισδιάστατων σχεδίων, υπάρχουν και τα ζωγραφιστά με τζελ. Πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα πλεκτά νύχια, αλλά και τα γοργονέ.

Εντυπωσιακά φθινοπωρινά σχέδια για νύχια

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (41)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (45)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (44)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (43)

Φθινοπωρινά σχέδια για νύχια (42)

Πέρα από τις παραπάνω όμορφες ιδέες με φθινοπωρινά σχέδια για νύχια υπάρχουν και πολλές ακόμη. Μια πολύ ωραία πρόταση αποτελούν τα σχέδια μανικιούρ με χρώματα της εποχής σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να συνδυάσετε τις γήινες αποχρώσεις του καφέ, μπεζ, πράσινου και κίτρινου, δημιουργώντας ένα φθινοπωρινό τοπίο που θυμίζει τα πεσμένα από τα δέντρα φύλλα. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον αυτή την περίοδο του χρόνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ