Άναυδος ο Λιάγκας με την ομορφιά της Δανάης Παππά: "Είσαι μια από τις 2-3 ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου" (βίντεο)

"Ενεός" έμεινε ο Γιώργος Λιάγκας μπροστά στην ομορφιά της Δανάης Παππά όταν την είδε στο στούντιο. Η νεαρή ηθοποιός που φέτος παίζει στη σειρά  "8 λέξεις" του Σκάι, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα". 

"Πω , πω , είσαι πολύ όμορφη έχω πάθει σοκ, πολύ όμορφη, πω πω κούκλα", είπε ο παρουσιαστής όταν είδε την Δανάη Παππά. Στη συνέχεια τη ρώτησε εντυπωσιασμένος τι ύψος έχει και είπε: "Παιδιά τι γίνεται σήμερα; Τι μου φέρατε εδώ στο πλατό; Έχω μείνει ενεός (άφωνος, άναυδος)."

Η Δανάη Παππά στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα είπε πως αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και πως προέκυψε ο ρόλος της στο "Τατουάζ". Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, στην αρχή της ήταν δύσκολο να διαχειριστεί την δημοτικότητα που πήρε μετά την προβολή του σήριαλ.

Ανάμεσα στα άλλα η ηθοποιό2 μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια τα αοποία όπως είπε περιλαμβάνουν μαθήματα υποκριτικής και ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να εκθειάζει την ομορφιά της.

: «Πώς είναι να είσαι τόσο όμορφη;». Εκείνη γέλασε αλλά ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου… Είσαι συγκλονιστικά όμορφη. Πώς την… παλεύεις;

Σηκώνεσαι το πρωί και κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες: ‘’φτου σου κορίτσι μου;’’». Τότε η Δανάη Παππά του απάντησε: «Είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω ‘φτου σου κοπέλα μου’. Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες αλλά δεν το χρησιμοποιώ».



 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ