Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας: Νέα λιποαναρρόφηση 360 μοιρών για ολικό επανασχηματισμό σώματος σε 1 μόνο συνεδρία

Total Body Contouring από τον πλαστικό χειρούργο Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα

Έχεις περιττό τοπικό λίπος; Αυτό μπορεί όχι απλά να αφαιρεθεί αλλά να τοποθετηθεί σε άλλα σημεία του σώματος που χρειάζεται όπως στο στήθος και στους γλουτούς, επιτυγχάνοντας την απόλυτη αρμονία στο σώμα.

Όπως μας εξήγησε ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας διακεκριμένος Πλαστικός Χειρουργός επιστρέφοντας απο το Live Surgery Course που πραγματοποιήθηκε στη Marbella της Ισπανίας με τη συμμετοχή πολλών καταξιωμένων πλαστικών χειρουργών απο όλο το κόσμο, στόχος πλεον του πλαστικού δεν είναι να κάνει μια απλή λιποαναρρόφηση αλλά να κάνει ολικό  επανασχηματισμό του σώματος.

Αυτό σημαίνει οτι το λίπος που αφαιρούμε απο την κοιλιά, τα πλαινά, την πλάτη, δεν το πετάμε αλλά το επανατοποθετούμε σε άλλα σημεία του σώματος όπως το στήθος, σε συνδυασμό με ενθέματα, και τους γλουτούς με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σώμα τριγωνικό μέχρι τη μέση και με καμπίλες απο τη μέση και κάτω.

Σε μια συνεδρία λιποπλαστικής διορθώνουμε  το πρόσθιο και το οπίσθιο μέρος του σώματος κάνοντας συγχρόνως αυξητική του στήθους με ενθέματα και λίπος.

Η επέμβαση είναι απλή ξεκινάει με τη 4D Λιποπλαστική, συνήθως στην κοιλιά, τα ψωμάκια, τη μέση αλλά και ψηλότερα στην πλάτη. Το λίπος συλλέγεται αυτόματα από το μηχάνημα, το οποίο το διαχωρίζει από προσμίξεις αίματος, υγρών και άλλων ιστών.

Στη συνέχεια επανατοποθετείται στο στηθος και στους γλουτούς. Όλα αυτά σε μια συνεδρία. Αυτός είναι ο ολικός επανασχηματισμός του σώματος.

Είναι ατραυματική τεχνική;

Η τεχνική που χρησιμοποιεί ο Δρ. Μπουκουβάλας είναι ατραυματική, καθώς πραγματοποιείται με κάνουλες Παλλόμενης Λιποπλαστικής. Η κάνουλα εισέρχεται στο λίπος μέσω ενός μικρού ανοίγματος στο δέρμα οπότε και δεν υπάρχουν καθόλου τομές εκτός εάν τοποθετηθούν και ενθέματα στους μαστούς οπότε υπάρχει μια τομή 3 εκατοστών στην υπομάστιο.

Εφαρμόζεται σε άτομα πάνω από τα 18. Γίνεται με γενική αναισθησία ή μέθη. Η επέμβαση είναι ατραυματική και σχεδόν χωρίς καθόλου πόνο.

Ζήσης Μπουκουβάλας M.D, Ph.D
Πλαστικός Χειρουργός
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan» 
Ιατρεία: Σύνταγμα, Κηφισιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Κύπρος
Τηλ: 210 3242222
Για περισσότερες πληροφορίες: www.drboukouvalas.gr
info@drboukouvalas.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ