Άντα Λεούση: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Hμερήσιες προβλέψεις.

Το ονειρικό Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι εδώ, πραγματοποιώντας όνειρα, στόχους και σκοπούς των Γήινων και των Υδάτινων του 2ου δεκαημέρου, λόγω της δυναμικότητας και της θέλησης τους, κυρίως σε επαφές και μετακινήσεις!

ΚΡΙΟΣ: Κάντε προσεκτικά βήματα στα σχέδια που έχετε υπόψη για τον επαγγελματικό σας χώρο και ακόμα προσεκτικότερα στον οικονομικό σας τομέα. Δε χρειάζονται βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις ενισχύουν την σπουδαιότητα των άλλων σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική. Μερικοί συνεργάτες σας πικραίνουν και σας κάνουν να νιώθετε περιορισμένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε. Από εσάς απαιτείται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προωθείτε κοινά σχέδια γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες.

 

ΛΕΩΝ: Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που ακολουθήσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Προτιμήστε να απομονωθείτε και να αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές με τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις. Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να είστε σταθεροί γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σχέδια δε θα βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στη βάση της δράσης σας, για να μην υπάρξουν λάθη ή σφάλματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιωμένη η σημερινή ατμόσφαιρα, ώστε να επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματά σας. Όταν το παρακάνετε να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε, αλλά μην εκφράζετε τις απόψεις σας εκτός τόπου και χρόνου. Δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να έχουν την ίδια καλή ψυχολογία με εσάς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας σύμφωνα με τον oroskopo

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η γενική κατάσταση θα σας ωθεί να αγωνιάτε για το μέλλον σας. Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίησή των σχεδίων σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ