Αυτός είναι ο Χασάν ο δισεκατομμυριούχος κούκλος που θα παντρευτεί την Ριάννα - Τι νυφικό θα βάλει; (φώτο)

Από ποιον διάσημο σχεδιαστή θα ζητήσει να ράψει το νυφικό της;

Η Ριάννα μπορεί να κρατά τους θαυμαστές της σε αναμονή για το επόμενο της άλμπουμ, αλλά σε συνέντευξη που έδωσε στην Vogue μίλησε για το πως  ονειρεύεται τον γάμο της, που μάλλον θα γίνει σύντομα.

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλώντας στην "σιδηρά κυρία" της Vogue, Άννα Γουίντουρ , αποκάλυψε ότι για το νυφικό της θα ήθελε να συνεργαστεί με τον John Galliano. Αυτό βέβαια δεν είναι μεγάλη έκπληξη αφού η Ριάννα έχει δείξει την προτίμηση της στα ρούχα του Βρετανού σχεδιαστή μόδας από την αρχή της καριέρας της.

Η 31χρονη τραγουδίστρια αργότερα αυτό το μήνα πρόκειται να δημοσιεύσει ένα άλμπουμ που θα περιέχει 1000 φωτογραφίες με τις πιο εμβληματικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις της καριέρας της.

Η "ριψοκίνδυνη" ματιά της Ριάννα στη μόδα σε συνδυασμό με όσα look μας έχει δείξει μέχρι τώρα, μας κάνει να περιμένουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα νυφική εμφάνιση δια χειρός Galliano.


 

Όσο για τον μέλλοντα γαμπρό, είναι ο δισεκατομμυριούχος από τη Σαουδική Αραβία  Χαssan Jameel. Αν και το ειδύλιο τους έμεινε για αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το ζευγάρι έχει δεσμό από το 2017, αναφέρει η Daily Mail.

 

Η Ριάννα επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χαssan Jameel, λέγοντας στη συνέντευξη που έδωσε : "Ναι , έχω δεσμό. Έχω σοβαρή σχέση εδώ και αρκετό καιρό και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Είμαι πολύ χαρούμενη".

 

Όταν η Άννα Γουίντουρ τη ρώτησε αν θέλει να κάνει παιδιά απάντησε: "Χωρίς αμφιβολία". Αλλά  προς αποφυγή ... παρεξηγήσεων διευκρίνισε μιλώντας στο Go ask Anna: "Πάντως δεν σκέφτομαι τέτοιο πράγμα τώρα. Δεν γνωρίζω τα σχέδια του Θεού. Ανυπομονώ να δω τις φήμες για εγκυμοσύνη μου , μετά από αυτή τη συνέντευξη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ