Οουου! Η Beyonce με όλα της τα προσόντα του "άνω ορόφου" σε δημόσια θέα & μίνι (φώτο)

Σούπερ σέξι και όποιος αντέξει.....

Της αρέσει να "ανάβει φωτιές" με τα outfit της στο Instagram και το έκανε ξανά. Η Beyonce ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες με ένα Look που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία. Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει φορώντας ένα σούπερ σέξι και προκλητικό δαντελένιο ταγιέρ του Christopher Kane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Julie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

 

 

Το σακάκι αφήνει ακάλυπτη την πλάτη και τα πλευρά  και έχει ... αβυσαλέο ντεκολτέ που αποκαλύπτει τα πλούσια κάλη της και η φούστα είναι σούπερ - μίνι. Η διάσημη τραγουδίστρια συνδύασε το outfit με ψηλοτάκουνες μπαρέτες με τακούνι με στρας και διαμαντένια σκουλαρίκια , βραχιόλια και δακτυλίδια.

Οι ακόλουθοι στο Instagram "τίμησαν" την αποκαλυπτική της εμφάνιση με κάποια like και ακόμα περισσότερα σχόλια.

 

 

Το Σάββατο η Beyonce ήταν ανάμεσα στους σταρ που ταξίδεψαν στην Ατλάντα της Γεωργίας για να παρεβρεθούν στα εγκαίνια των Tyler Perry Studios. 

 

 

Ο Perry , ηθοποιός , συγγραφέας και παραγωγός , γνωστός για την σειρά Madea, είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός που αποκτά δικά του studio χωρίς χορηγούς, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

Η Beyonce πήγε στα εγκαίνια συνοδευόμενη από τον σύζυγο της  Jay-Z . Για την περίσταση φορέσε μάξι λεμονί τουαλέτα με παγιέτες του Yousef Al Jasmi. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης ο Denzel Washington, η Whoppi Goldberg, η Spike Lee, η Halle Berry και η Oprah Winfrey.

 

 

Το φόρεμα που φόρεσε η Beyonce ήταν λιγότερο αποκαλυπτικό από το outfit που ανέβασε στο Instagram, εξίσου σέξι, όμως καθώς  το κολλητό φόρεμα αναδείκνυε τις γραμμές του σώματος της. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εμφάνιση έτυχε ... θερμότερης υποδοχής από τους ακόλουθους στο Instagram καθώς έλαβε πολύ περισσότερα "Like".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ