Παγκόσμια υπόκλιση στον Τσιτσιπά - Νίκησε με ανατροπή τον Τζόκοβιτς (φωτό&βίντεο)

Απίθανος Τσιτσιπάς, απέκλεισε Τζόκοβιτς και πέρασε στα ημιτελικά...

 

Παγκόσμια υπόκλιση στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του, νίκησε για δεύτερη φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Shanghai Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ. 

«Έπαιξε τένις υψηλής ποιότητας, άξιζε να νικήσει», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο 32χρονος Σέρβος για τον Τσιτσιπά. Η ιστοσελίδα των ΗΠΑ tennisworld έγραψε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκαθηλώνει τον Νόβακ Τζόκοβιτς με σπουδαίο στυλ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come support me with all your energy tomorrow, let’s make this a group effort. We are in this together. @rolexshmasters | #rolexshmasters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

«Περίπου δυόμισι ώρες μετά την εξασφάλιση της θέσης στους τελικούς της ATP, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νίκησε τον Νονάκ Τζόκοβιτς 3-6, 7-5, 6-3 σε δύο ώρες και δύο λεπτά. Ο Στέφανος φτάνει μέχρι τον τέταρτο ημιτελικό Masters 1000, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Ήταν η δεύτερη νίκη για τον Τσιτσίπα επί του Τζόκοβιτς σε τρεις αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, μπήκε πολύ δυνατά στο κορτ και αφού προηγήθηκε με 3-0, κατάφερε με κύριο όπλο την παραδειγματική ψυχραιμία, να ξεπεράσει την όποια αντίδραση του Ελληνα πρωταθλητή και να κλείσει το σετ με 6-3.

 

 

 

 

Η αντίδραση του Στέφανου όταν μαθαίνει πως είναι στο ATP Finals

O Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Novak Djokovic πως είχε και δεύτερο λόγο για να πανηγυρίσει και η αντίδρασή του ήταν αξιολάτρευτη.

Ο Στέφανος έμαθε πως προκρίθηκε και μαθηματικά στο ATP Finals του Λονδίνου - κάτι που είχε γίνει πριν την αναμέτρησή του με τον Djokovic - από τον δημοσιογράφο που του πήρε δηλώσεις μετά τον αγώνα και είχε μια αυθεντικότατη αντίδραση, ομολογώντας πως δεν το γνώριζε. Μάλιστα ζήτησε και επιβεβαίωση, ρωτώντας τον δημοσιογράφο αν ήταν σίγουρος. 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ