Το power ή statement sleeve είναι η τάση της μόδας για την επόμενη σεζόν - Φουσκωτά ογκώδη μανίκια για εντυπωσιακές γυναίκες (φώτο)

Τα μεγάλα μανίκια μπαίνουν σε ρούχα από φίνα , πολύτιμα υφάσματα με εντυπωσιακά σχέδια και γίνονται άκρως θηλυκές δημιουργίες.

Τι κοινό έχουν τα τεράστια γυλιά του Dior, τα supersized παλτά του  Balenciaga και τα μεγάλα, φουσκωτά μανίκια; 'Ήταν όλα μια προσπάθεια της σεζόν "Άνοιξη - καλοκαίρι 2019", να γίνει εντυπωσιακή και "viral".

Από τότε οι σχεδιαστές μόδας και οι Fashion influencers δείχνουν να "μη γυρίζουν πίσω". Ειδικά τα μεγάλα εντυπωσιακά μανίκια γίνονται ακόμα πιο τολμηρά την "Άνοιξη -καλοκαίρι 2020". 

Στις τελευταίες επιδείξεις μόδας όπως στην  Marc Jacobs, Philosophy di Lorenzo Serafini και στην πασαρέλα της Cecilie Bahnsen, όλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα μεγάλα , ονειρικά , ρομαντικά μανίκια των ρούχων. 

Τα  power ή statement sleeve, Renaissance μανίκια πρωταγωνίστησαν στις εβδομάδες μόδας στο Μιλάνο , στο Παρίσι, στην Κοπεγχάγη στις δημιουργίες για την επόμενη σεζόν.

. Και η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Giambattista Valli με την H & M, που εγκαινιάζεται το Νοέμβριο, χαρακτηρίζεται από ογκώδη μεταξωτά σχήματα και από τεράστια μανίκια από τούλι με κουμπιά , που θα σας ντύσουν στα πάρτι της εορταστικής περιόδου που ακολουθεί.

Alessandra Rich 

Τα μεγάλα μανίκια μπαίνουν σε ρούχα από φίνα , πολύτιμα υφάσματα με εντυπωσιακά σχέδια και γίνονται άκρως θηλυκές δημιουργίες.

Στο Παρίσι, η συλλογή της Alessandra Rich εμπνέεται από την Τζόαν Κόλινς της Δυναστείας και έχει ρούχα με τεράστια εντυπωσιακά μανίκια, αναφέρει η βρετανική Vogue.

Από την νέα τάση δεν ξεφεύγουν τα νυφικά. Η νέα νύφη πρέπει να βγαίνει από τα παραμύθια γι΄ αυτό το φόρεμα της πρέπει να είναι ρομαντικό φτιαγμένο με μετάξι, δαντέλα , ή ταφτά και να έχει μεγάλα εντυπωσιακά μανίκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ