Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Υπάρχει ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται σε καμία από τις σικ εμφανίσεις της (φώτο)

Ένα αξεσουάρ που προσθέτει μία ακόμα πινελιά φινέτσας στην πάντα κομψή εμφάνιση της

Είναι μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες του κόσμου. Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας , είναι η όμορφη και καλή "πριγκίπισσα του παραμυθιού". Η σύζυγος του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντουλάχ που λάμπει πάντα στο πλευρό του δεν είναι γνωστή μόνο για τις σικ στυλιστικές επιλογές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

كم انا محظوظة بقربك. شكرا على الأمس واليوم وكلي شوق لغد انت فيه...سيدي... كل عام وأنت في القلب ملك وعلى الرأس تاج #الأردن #حب_الأردن I am so lucky to be by your side, today, tomorrow, and every day to come. God bless you my King #Jordan #LoveJO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) στις

Η Βασίλισσα Ράνια έχει χρησιμοποιήσει τη θέση της για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των διαφόρων τομέων της κοινωνίας στην Ιορδανία αλλά και στο εξωτερικό.

Στη χώρα της δραστηριοποιείται και υποστηρίζει την εκπαίδευση, την χειραφέτηση, τον τουρισμό και την νεολαία. Σε παγκόσμιο επίπεδο υποστηρίζει ένθερμα την Παγκόσμια εκπαίδευση και τον διαπολιτισμικό και διαθρησκευτικό διάλογο.

Θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.

Η κομψή βασίλισσα της Ιορδανίας έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ. Ποιο είναι αυτό; Οι ζώνες. Δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από τα outfit της, ενώ φροντίζει να κάνει πάντα τις κατάλληλες επιλογές και να τις συνδυάζει άψογα με τα ρούχα της. 

Υφασμάτινες , δερμάτινες, μικρές ή μεγαλύτερες, στολίζουν πάντα τη μέση της και προσθέτουν μία ακόμα πινελιά φινέτσας στην εμφάνιση της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ