Dina's Bakery: Η Ντίνα Νικολάου μας έδωσε μία "πρώτη γεύση" από το θαυμαστό γαστρονομικό κόσμο που θα παρουσιάσει στη νέα της εκπομπή (φώτο)

Αγαπημένοι φίλοι της ξεχωριστής στην Ελλάδα και τη Γαλλία chef, παρευρέθηκαν στο χώρο της Miele, όπου και πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής, δίνοντας με θέρμη τις ευχές τους για το καλό ταξίδι του προγράμματος

Μέσα σε θερμό κλίμα τεράστιας αγάπης και αποδοχής, η Ντίνα Νικολάου παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης σε αγαπημένους φίλους της, αλλά και εκπροσώπους του τύπου, το νέο τηλεοπτικό project της, το πρόγραμμα “Dina’s bakery”, που τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θα μας κρατά συντροφιά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Η καταξιωμένη σεφ, που επί εικοσιπέντε χρόνια έχει κατακτήσει την αγορά της Γαλλίας μέσω χώρων εστίασης, τηλεοπτικών εκπομπών και βιβλίων μαγειρικής, με σπουδές στις γαστρονοµικές σχολές Le Cordon Bleu, Ritz Escoffier, Alain Ducasse formation και Lenotre έρχεται αυτή τη φορά τηλεοπτικά να μας μεταφέρει σε ένα καινούργιο γαστρονομικό κόσμο.

Όπως τόνισε άλλωστε κατά τη συνέντευξη τύπου το concept της εκπομπής ήταν επιθυμία πολλών ετών. «Θέλω να προβάλω τη σπιτική εκδοχή και τη σωστή συνταγή όλων, όσων βρίσκουμε σε ένα φούρνο σήμερα.

Κάθε Σαββατοκύριακο στο εργαστήρι μου θα φτιάχνω αρτοποιήματα κάθε λογής από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας συνταγές και χρήσιμα tips.

Παράλληλα θα υπάρχει μία στήλη για σαλάτες, σνακ μπαρ με γρήγορες και υγιεινές προτάσεις, αλλά και barista με προτάσεις για καφέ και ροφήματα.

Θα φιλοξενούμε επίσης έναν εξειδικευμένο αρτοποιό ή ζαχαροπλάστη που θα αποκαλύπτει τεχνικές και μυστικά επιτυχίας».

Αγαπημένοι φίλοι της ξεχωριστής στην Ελλάδα και τη Γαλλία chef, παρευρέθηκαν στο χώρο της Miele, όπου και πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της εκπομπής, δίνοντας με θέρμη τις ευχές τους για το καλό ταξίδι του προγράμματος. Ανάμεσα τους ο παραγωγός Πέτρος Mπούτος, που δεν έκρυψε στους δημοσιογράφους, ότι πίστεψε εξ αρχής αυτή την ιδέα, σημαντικοί άνθρωποι του χώρου της γαστρονομίας, αλλά και προσωπικοί φίλοι της Ντίνας Νικολάου.

 

Oι Φωτεινή Δάρρα, Ζωή Παπαδοπούλου, Ειρήνη Νικολοπούλου, Ανθή Σαλαγκούδη,  Αλεξία Κουλούρη, Θανάσης Πάτρας, Ιάκωβος Γκόγκουα, οι chef Jean Marie Hoffmann, Jean Louis Capsalas, αλλά και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι του τύπου ευχήθηκαν το πρόγραμμα να κάνει την δική του ξεχωριστή καταγραφή στο κοινό.

Η βραδιά έκλεισε με τα υπέροχα γαστρονομικά εδέσματα διά χειρός Ντίνας Νικολάου, ενώ το επόμενο ραντεβού δόθηκε πια επί της μικρής οθόνης.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ