Σπύρος Σούλης: Αυτά είναι τα 5 μέρη μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει να κρεμάσετε καθρέφτη

Οι καθρέφτες λένε πως μεταφέρουν την ενέργεια μέσα στο σπίτι σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Αυτό σημαίνει πως αν είστε φαν του φενγκ σούι (ή απλά πιστεύετε στην ενέργεια) τότε σίγουρα θα θέλετε να ξέρετε που δεν πρέπει να έχετε καθρέφτη μέσα στο σπίτι σας.

Στην κρεβατοκάμαρα

Ένας καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι λένε ότι μπορεί να φέρει τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας. Φυσικά και δεν το θέλετε αυτό! Οι καθρέφτες μπορούν να δημιουργήσουν όλων των ειδών τις ψευδαισθήσεις και να σας προκαλέσουν αϋπνία. Επομένως, για καλό και για κακό αφήστε τους καθρέφτες εκτος κρεβατοκάμαρας ή απλά βάλτε έναν καθρέφτη στο φύλλο μιας ντουλάπας ή οπουδήποτε αλλού εκτός από απέναντι από το κρεβάτι.

Σε έναν τοίχο από όπου θα φαίνεται το σπίτι του γείτονα Μην βάλετε ποτέ καθρέφτη σε τοίχο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του γείτονα. Δεν θελετε σε καμιά περίπτωση να βλέπετε μέσα από τον καθρέφτη σας το σπίτι κάποιου άλλου και να μεταφέρετε την όποια ενέργειά του μέσα στο δικό σας σπίτι.

Απέναντι σε ακαταστασία

Οι καθρέφτες αντανακλούν τα πάντα. Επομένως, δεν θα θέλετε να βλέπετε την ακαταστασία που μπορεί να έχετε σε κάποιο χώρο σας επί δύο. Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να μην βάλετε έναν καθρέφτη απέναντι από κάποιο χώρο που είναι συνεχώς ακατάστατος σύμφωνα με το spirossoulis.com.

Απέναντι από άλλο καθρέφτη

Δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρεται η ενέργεια από τον ένα καθρέφτη στον άλλο. Θα νιώθετε πολύ καλύτερα όταν οι καθρέφτες σας δεν αντανακλούν ο ένας τον άλλον.

Απέναντι από την εξώπορτα

Μην βάλετε ποτέ καθρέφτη απέναντι από την εξώπορτα του σπιτιού σας. Αν μπει στο σπίτι σας καλή ενέργεια από κάποιο θα φεύγει κατευθείαν μιας και θα αντανακλά πάνω στον καθρέφτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ