Η πλουσιότερη κάτοικος του Μονακό είναι η ανιψιά του Πρίγκιπα Αλβέρτου - Έχει παντρευτεί τον Αντρέα γιο της Καρολίνας (φώτο)

Το μότο της  είναι "Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η ζωή γίνεται καλύτερη όσο μεγαλώνεις. Ανυπομονώ να βρεθώ σε περισσότερα μέρη, να γνωρίσω περισσότερους πολιτισμούς, να κάνω περισσότερα πράγματα".

Με περιουσία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων η πλουσιότερη κάτοικος του Μονακό είναι η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, ή όπως είναι ευρύτερα γνωστή Τατιάνα Κασιράγκι.

Η σύζυγος του 35χρονου γιου της Καρολίνας του Μονακό, Αντρέα Κασιράγκι , είναι όμορφη, κοσμική, λάτρης της μόδας και φυσικά πολύ πλούσια. Το μότο της σύμφωνα με το Vanity Fair είναι "Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η ζωή γίνεται καλύτερη όσο μεγαλώνεις. Ανυπομονώ να βρεθώ σε περισσότερα μέρη, να γνωρίσω περισσότερους πολιτισμούς, να κάνω περισσότερα πράγματα".

Εκτός από τη μόδα η πλουσιότερη κυρία του Μονακό ενδιαφέρεται για την τέχνη , τη μουσική , τις ταινίες.

Το πριγκιπάτο του Μονακό είναι γνωστό ως η χώρα με  τους πλούσιους κατοίκους , τις επιδείξεις με τα πολυτελή γιοτ, και ως η πατρίδα της παλαιότερης βασιλικής οικογένειας στην Ευρώπη. 

Παρόλο που το Μονακό είναι μία από τις μικρότερες χώρες στον κόσμο, είναι επίσης αυτή με τους περισσότερους πλούσιους κατοίκους. Σύμφωνα με το Fox Business, το Μονακό έχει πλούτο κατά κεφαλή 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια πολιτική μηδενικού φόρου εισοδήματος στη χώρα προσελκύει τους υπερ-πλούσιους και εκτιμάται ότι το 32% των κατοίκων του Μονακό είναι εκατομμυριούχοι. 

Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, που είναι γνωστό στην υψηλή κοινωνία και την ελίτ της μόδας, είναι η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.   Η εγγονή ενός πλούσιου μεγιστάνα ζυθοποιίας , έχει καθαρή αξία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Forbes επιβεβαίωσε στο Business Insider ότι, από τις 7 Οκτωβρίου 2019, η Ντομίνγκο κατέχει τη θέση του πλουσιότερου πολίτη του Μονακό.

Dave Benett/Getty Images

Σημειώνεται πως υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι του Μονακό, οι οποίοι δεν είναι πολίτες, με ακόμη μεγαλύτερο πλούτο. 

Τι πρέπει να ξέρετε για την Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο

Η περιουσία της ανέρχεται σε 2 δισεκατομμύρια δολάρια πράγμα που την κάνει την πιο πλούσια κάτοικο του Μονακό

Ακόμη και ως μέλος της ελίτ της βασιλικής οικογένειας η κληρονόμος επιλέγει ιδιωτικότητα στην προσωπική της ζωή 

Η Τατιάνα Σάντο Ντομίγκο, γνωστή και με το όνομά Τατιάνα Κασιράγκι μετά το γάμο της, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 24 Νοεμβρίου 1983. Μεγάλωσε στη Γενεύη της Ελβετίας, αλλά έζησε στο Παρίσι, το Ρίο, τη Γαλλία και το Λονδίνο καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής της. 

tatiana santo domingo Andrea Casiraghi

Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images

Ο παππούς της, ο Julio Mario Santo Domingo, ήταν ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κολομβία σύμφωνα με το Forbes το 2011, πριν από το θάνατό του, το ίδιο έτος. 

Victor Boyko/Getty Images

Ως ιδιοκτήτης της Bavaria, ενός από τα μεγαλύτερα ζυθοποιεία στη Νότια Αμερική, αργότερα διαπραγματεύθηκε την ιδιοκτησία του για το 15% της SABMiller, καθιστώντας όλη την οικογένεια του Domingo εξαιρετικά πλούσια. Ο μεγιστάνας της ζυθοποίιας  είχε καθαρή αξία 8,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατοικίες στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι, και ένα ιδιωτικό νησί στα ανοικτά των ακτών της Καραϊβικής. Όταν πέθανε το 2011, το ένα έκτο του τεράστιου πλούτου του πήγε μέσω κληρονομιάς στην Τατιάνα.

Michel Dufour/WireImage

Η Τατιάνα παρακολούθησε μαθήματα στο Ινστιτούτο Le Rosey, στην Ελβετία, που είναι ένα από τα ακριβότερα ιδιωτικά σχολεία του κόσμου.

Tatiana Santo Domingo, Andrea Casiraghi and his son Sacha

Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images

Πήρε πτυχίο των καλών τεχνών από το The American University of London

Τον Ιούλιο του 2012, έγινε γνωστό πως ο Aντρέα Κασιράγκι, ο ανηψιός του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, και η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο αρραβωνιάστηκαν μετά από μια επταετή σχέση.

Stephane Cardinale/Corbis/Getty Images

Στις 6 Νοεμβρίου 2012, ανακοινώθηκε ότι η Τατιάνα περίμενε ένα μωρό και τον Μάρτιο του επόμενου έτους γέννησε ένα αγόρι.

monaco royals

VALERY HACHE/AFP/Getty Images

Δεδομένου ότι Αντρέα και Τατιάνα δεν ήταν παντρεμένοι τη στιγμή της γέννησης, το μωρό δεν συμπεριελήφθη τότε στη διαδοχή του θρόνου κάτι που έγινε αργότερα μετά το γάμο τους.   Ο γάμος έγινε με μια πολιτική τελετή στο Πριγκιπάτο του Μονακό στις 31 Αυγούστου 2013 και την 1η Φεβρουαρίου 2014 ακολούθησε η θρησκευτική τελετή. Το δεύτερο παιδί τους, γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 12 Απριλίου 2015.  

Andrea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo and their children

Marc Piasecki/WireImage/Getty Images

Οι περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο είναι σε εκδηλώσεις μόδας. Επισκέπτεται κάθε χρόνο την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και έχει φωτογραφηθεί στις πρώτες θέσεις των επιδείξεων μεγάλων οίκων όπως Chanel, Christian Dior και  Valentino.

tatiana santo domingo dvf

Pascal Le Segretain/Getty Images

. Η Σάντο Ντομίνγκο είναι γνωστή για την αγάπη της για τη μόδα και έχει δηλώσει πως η Loulou de la Falaise είναι το στιλιστικό ίνδαλμά της. Μιλάει άπταιστα ισπανικά, γαλλικά, αγγλικά, πορτογαλικά και ιταλικά. Είναι στενή φίλη με την Ευγενία Νιάρχου και την Μαργκερίτα Μισόνι. 

Muzungu sisters

David M. Benett/Getty Images

Η γαλαζοαίματη δισεκατομμυριούχος έχει το δικό της Brand μόδας την εταιρεία Muzungu Sisters, την οποία ίδρυσε μαζί με την Dana Alikhani, μια δικηγόρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ