Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε Jessica Rabbit - Πως την μεταμόρφωσε σε κοκκινομάλλα ο Πάνος Καλλίτσης (φώτο)

Της πάει το νέο χρώμα

Η απόχρωση "Τζίντζερ"¨στα μαλλιά είναι η πιο hot τάση φέτος. Το εκτυφλωτικό κόκκινο που έκανε διάσημη την Ρίτα Χέιγουορθ ως "Τζίλντα", αλλά και την Τζέσικα Ράμπιτ ως σούπερ σέξι θηλυκό που έκλεβε καρδιές , είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο hair styling.

Αυτή την εντυπωσιακή απόχρωση , αποφάσισε να υιοθετήσει η Ελεονώρα Μελέτη για τα μαλλιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια όπως μας ενημερώνει η ίδια στην σχετική ανάρτηση της στο Instagram, σήμερα ξύπνησε με διάθεση "στο κόκκινο".

Πήγε λοιπόν στον Πάνο Καλλίτση και του ζήτησε να.... απεγκλωβίσει από μέσα της την Τζέσικα Ράμπιτ, λέει με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και της πάει.

 

 

"Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο... πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια του "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Από την πλευρά του ο Πάνος Καλλίτσης σχολιάζει : "Αν είναι να το κάνεις κάντο σωστά. Εμπρός λοιπόν κορίτσι! Νέο χρώμα για το αγαπημένο μου κουμπαράκι".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ