Royal style: Αυτές είναι οι 6 καλοντυμένες κυρίες βασιλικών οικογενειών

Eίναι όλες τους πανέμορφες...

Κάποιες γεννήθηκαν γαλαζοαίματες ενώ άλλες είχαν την τύχη να γίνουν μέλη βασιλικών οικογενειών.

Το κοινό τους σημείο όμως είναι η αγάπη τους για τη μόδα, με αποτέλεσμα να έχουν μετατραπεί σε σύγχρονα fashion icon.

Από τη Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, που μας έχει κερδίσει με τα statement παλτό της μέχρι την προσιτή κομψότητα της Βασίλισσας της Ισπανίας Letizia, αυτές είναι οι 5 καλοντυμένες κυρίες βασιλικών οικογενειών που ξεχωρίζουμε.


Βασίλισσα Maxima: Η βασίλισσα της Ολλανδίας φημίζεται για τους σικ χαμηλούς κότσους, τα statement κοσμήματα και φυσικά τα καπέλα της. Κομψή αλλά και τολμηρή ταυτόχρονα, η ξανθιά γαλαζοαίματη τολμάει να φορέσει έντονα χρώματα αλλά και prints.

 

Bασίλισσα Rania: Η βασίλισσα της Ιορδανίας αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα style icons. Η βασίλισσα Rania κινείται μοναδικά μεταξύ αυστηρών κοστουμιών και ταγιέρ και αιθέριων φορεμάτων, ενώ φροντίζει πολύ συχνά να ενσωματώνει στις εμφανίσεις της στοιχεία του αραβικού πολιτισμού.

 

Πριγκίπισσα Mary της Δανίας: Η σύζυγος του διαδόχου του θρόνου της Δανίας θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες και οι στυλιστικές της επιλογές γίνονται αυτόματα παγκόσμια τάση. Η πριγκίπισσα Mary από την Αυστραλία, δείχνει συχνά την προτίμησή της στους Δανούς σχεδιαστές, αναδεικνύοντας έτσι την εγχώρια βιομηχανία της μόδας.

 

Kate Middleton, Δούκισσα του Cambridge: Η Kate Midletton κερδίζει επάξια την πρώτη θέση στην κατηγορία των πιο καλοντυμένων royals. Ξεχωρίζει με τις effortless chic εμφανίσεις της τόσο στις επίσημες εκδηλώσεις όσο και στις προσωπικές της στιγμές με τα παιδιά σύμφωνα με το tsemperlidou.

 

Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας: Προσιτές αλλά chic κλασικές εμφανίσεις επιλέγει η Βασίλισσα της Ισπανίας, Letizia, δείχνοντας πώς δεν είναι πάντα θέμα budget, αλλά σοφών επιλογών.

 

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Γαλλική κομψότητα και φινέτσα χαρακτηρίζουν το στυλ της πριγκίπισσας Charlene, που ενίοτε μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ