Αιμίλιος Χειλάκης: Ο γιατρός που με έσωσε αφαίρεσε τον καλοήθη όγκο μου & δεν πληρώθηκε καν (βίντεο)

Την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν κάποια ΜΜΕ το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 7,5 χρόνια εξέφρασε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η σύζυγος του Αθηνά Μαξίμου έδωσαν συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και το «Πρωινό». Το αγαπημένο στο κοινό  ζευγάρι ηθοποιών που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» μίλησε για τα 15 χρόνια της κοινής του πορείας, τα προβλήματα που αντιμετώπισε, τις δύσκολες στιγμές στην κοινή τους πορεία αλλά και για τις διαστάσεις που πήρε στα ΜΜΕ το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο καλοήθης όγκος και ο γιατρός που τον έσωσε

Ο γνωστός ηθοποιός παλαιότερα είχε αναφερθεί  στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στη βάση του κρανίου του. «Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό».

«Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση, όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και πανάκριβη, σχεδόν 200,000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή. Είναι καθηγητής ενδοσκοπικής χειρουργικής βάσης κρανίου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ», είχε αναφέρει ο ηθοποιός στην συνέντευξη του στην δημοσιογράφο Ζωή Λιάκα και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

 

 

«Τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο είπα στον γιατρό ότι μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή, τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα, άλλα έγιναν άλλα δεν έγιναν. Όταν πήγαν όλα καλά μου είπε «Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό» 

 

 

Μιλώντας για τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: .  Η δική μου σωτηρία ήταν ο γιατρός μου, ο Χρήστος Γεωργάλας, που ο άνθρωπος ήρθε από το εξωτερικό για να με χειρουργήσει και δεν πληρώθηκε καν.»

 

 

"Ξαφνικά μετά από 7,5 χρόνια βρέθηκα να έχω καρκίνο

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 7,5 χρόνια. Σήμερα μιλώντας στο "Πρωϊνό" εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που   διαχειρίστηκαν κάποια ΜΜΕ την εξομολόγηση του αυτή.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ιφιγένεια εν Αυλίδι Καλοκαίρι 2017

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aimilios_chilakis_official (@aimilios_chilakis_official) στις

 

 «Έδωσα μια συνέντευξη στα νέα, σε στήλη με τίτλο «Αυτό ήταν η σωτηρία μου». Πριν από 7,5 χρόνια έκανα μια εγχείρηση και μίλησα με χαρά για τον άνθρωπο που πραγματικά με έσωσε». Αυτό  ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν όμως καρκίνος, ήταν ένας καλοήθης όγκος στη βάση του κρανίου. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά με «καρκίνο στον εγκέφαλο» τώρα» τόνισε ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ