Άντα Λεούση: Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Ημερήσιες προβλέψεις...

Αφροδίτη Εξάγωνο με Πλούτωνα και έρχονται καυτές ερωτικές στιγμές, μεγάλοι έρωτες, ζήλια που κολακεύει, κτητικότητα και εξομολογήσεις πάθους και συναισθήματος. Αυτήν την ερωτική ημέρα, κυρίως απολαμβάνουν, τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 3ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετές φορές σας θα απομακρύνεστε από τους στόχους σας χωρίς αιτία. Προβείτε σε ανανέωση της ζωής σας και μάθετε τη σας προσφέρει η χαρά της δημιουργίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σβήστε τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες που καλλιεργούσατε τον τελευταίο καιρό. Διαφυλάξτε όσο μπορείτε καλύτερα την προσωπική ζωή και τα μυστικά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισόλογα στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ: Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα, για να μην απογοητευτείτε. Για να προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα. Ο επαγγελματικός σας κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην απογοητευτείτε αν τελειώσει κάποιος καινούριος έρωτάς σας. Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται. Αρχίστε να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας για πλήρη συναισθηματική κάλυψη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις σύμφωνα με το oroskopo.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια επιπόλαια αντιμετώπιση μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην τα αφήσετε όλα στην τύχη και αφήσετε τις εκκρεμότητες σας να συνεχίζουν να υφίστανται. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ