Άντζελα Γκερέκου: Η "απόλυτη" θαυμάστρια του Τόλη -Ωραία οικογενειακή φώτο

Δίπλα στον διάσημο τραγουδιστή και η όμορφη κόρη του που τραγούδησε μαζί του στη σκηνή

Ποια είναι η πιο "φανατική" θαυμάστρια του Τόλη Βοσκόπουλου; Μα, φυσικά η όμορφη σύζυγος του. Η Άντζελα Γκερέκου δεν λείπει ποτέ από τις συναυλίες του αγαπημένου τραγουδιστή, τον καμαρώνει και απολαμβάνει τα τραγούδια του.

Ο 'ανεπανάληπτος" Τόλης Βοσκόπουλος, συναντήθηκε στο θέατρο Άλσος με το κοινό του.  Στο πλευρό του βρέθηκαν ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια, στο κλαρίνο ο Θανάσης Βασιλόπουλος και στο βιολί ο Θάνος Γκιουλετζής.

Την sold out συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου παρακολούθησε και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου η οποία είναι 18 χρονών. Ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο μουσικό θέατρο και γι’αυτό το λόγο τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής.

Η πανέμορφη  Μαρία που μοιάζει πολύ στη μητέρα της απόλαυσε τον πατέρα της επί σκηνής και σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες του από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου, ενώ δεν δίστασε να αποδεχτεί να ανέβει στο stage όταν εκείνος της το ζήτησε και να ερμηνεύσουν παρέα ένα τραγούδι. Στο τέλος, του προσέφερε μια ανθοδέσμη και του χάρισε μια πολύ σφιχτή αγκαλιά.

Η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε στο Instagram ένα πολύ όμορφο οικογενειακό στιγμιότυπο. Ποζάρει λαμπερή και τρισευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγο της και την κόρη της.

 

 

"Μια ακόμη ευλογημένη στιγμή με τους αγαπημένους μου μετά την μαγική συναυλία του @tolis_voskopoulos. Εχαριστώ oλους εσάς που ήσασταν μαζί μας!!", έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ