Η Κέιτ Μίντλετον γοήτευσε την Ανατολή με μια λευκή τουνίκ των 50 λιρών - Φώτο & βίντεο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, πραγματοποιούν πενθήμερη επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν.

Χθες επισκέφθηκαν το τέμενος Badshahi, όπου η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε το παραδοσιακό ένδυμα της χώρας Shalwar kameez, το οποίο συνόδευσε με μαντήλα, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, έβγαλαν τα παπούτσια τους και περπάτησαν ξυπόλητοι έξω αλλά και μέσα στο τέμενος, ως είθισται.

Το βασιλικό ζευγάρι έπαιξε με ενθουσιασμό, σε έναν αγώνα με παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα DOSTI του Βρετανικού Συμβουλίου, ενώ συνάντησαν και θρύλους του κρίκετ, το οποίο θεωρείται το εθνικό άθλημα στο Πακιστάν.

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στα αθλήματα και τους αρέσει συχνά να αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλον, όπως έγινε και το καλοκαίρι σε αγώνα ιστιοπλοΐας.


Η «αέρινη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον σε αγώνα κρίκετ

Πριν από τον αγώνα κρίκετ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν ένα χωριό SOS στη Λαχώρη, όπου φιλοξενούνται ορφανά παιδιά. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ τράβηξε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα με τη διακριτική αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή εμφάνισή της.


Το look της ήταν ιδιαίτερα κομψό, καθώς επέλεξε να βάλει για άλλη μια φορά το παραδοσιακό ένδυμα του Πακιστάν, Shalwar kameez, το οποίο αποτελούνταν από ένα ιβουάρ τουνίκ και λευκό παντελόνι του πακιστανικού οίκου Gul Ahmed. Το σύνολο ολοκλήρωσε με μία εσάρπα της Maheen Khan, μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες και ένα τσαντάκι στην ίδια απόχρωση, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να τιμήσει τη χώρα την οποία έχει επισκεφθεί, κι έτσι στο τουνίκ που φόρεσε ήταν διακοσμημένο με κεντημένα λουλούδια γιασεμιού, που είναι το εθνικό λουλούδι του Πακιστάν.

Στη συνέχεια όμως, η Κέιτ Μίντλετον έκανε πιο σπορ το look της για να παίξει κρίκετ. Αποχωρίστηκε τις γόβες της και έβαλε λευκά αθλητικά παπούτσια, ενώ έπιασε κοτσίδα τα μαλλιά της για να νιώθει πιο άνετα στο παιχνίδι.


Σικάτη για άλλη μια φορά η Κέιτ Μίντλετον, κατάφερε με ένα look να πραγματοποιήσει μια επίσημη εμφάνιση, αλλά και μια πιο αθλητική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ