Βίντεο: Υπέροχη η βίλα του αρραβωνιαστικού της Τζένιφερ Λόπεζ- Την πούλησε για 4,4 εκατ. δολ!

Ο παλαίμαχος αθλητής που απασχολεί περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας στο πλάι της Τζένιφερ Λόπεζ είχε αγοράσει το εντυπωσιακό σπίτι πριν από τέσσερα χρόνια από μια άλλη σελέμπριτι, την Μέριλ Στριπ.

Η έπαυλη πωλήθηκε τελικά προς 4,4 εκατ δολάρια, παρά το γεγονός πως ο Ροντρίγκεζ είχε βάλει το ακίνητο προς πώληση πριν από έναν χρόνο σε τιμή που ξεκινούσε από τα 6,5εκατ. δολάρια.

Σε έκταση που ξεπερανά τα 1.500 τμ το σπίτι διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια, αλλά και θερμαινόμενη πισίνα, σπα και εσωτερικό, αλλά και εξωτερικό τζάκι, αναφέρει το mansionglobal.com.

Ο αρραβωνιαστικός της Τζένιφερ Λόπεζ, που γιόρτασε μαζί της τους αρραβώνες τους πριν από λίγες ημέρες, έριξε την τιμή του τον περασμένο Μάρτιο στα 5,25 εκατομμύρια, ενώ οι πληροφορίες λένε πως μόλις την Παρασκευή έκλεισε στα 4,4 εκατ. Ο πρώην αθλητής είχε αγοράσει το σπίτι για 4,8 εκατ. δολάρια από την Μέριλ Στριπ και τον σύζυγό της Ντον Γκάμερ το 2014.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναζητά νέο σπίτι για την οικογένεια
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ βρίσκονται σε αναζήτηση νέου σπιτιού, πολυτελούς και μεγάλου, στο οποίο θα μπορέσουν να μείνουν μαζί με τα παιδιά τους. Ο πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου έχει δύο κόρες, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ μεγαλώνει τα δίδυμα, Έμα και Μαξιμίλιαν που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι.

Το ζευγάρι πούλησε πριν από λίγο καιρό ένα ακίνητο στο Μανχάταν, το οποίο έβαλε στο ταμείο της οικογένειας 15,75 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο καλός της αναζητούν πλέον νέα στέγη για να στεγάσουν τον έρωτά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ