4+1 μοναδικές προτάσεις για να διακοσμήσετε το εσωτερικό του σπιτιού σας με πανέμορφα φυτά!

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν γίνει τελευταία όλο και μεγαλύτερη τάση.

Είναι το διακοσμητικό που φέρνει χρώμα, διάθεση και φρεσκάδα και που μπορείς να έχεις χωρίς να το βαριέσαι. Ειδικά τα πλατύφυλλα γλαστράκια είναι από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά φυτά για το σπίτι.

Το Εdiva μας παρουσιάζει μερικά πανέμορφα φυτά εσωτερικού χώρου για να έχουμε την πιο ζηλευτή διακόσμηση!

Κάθε φορά που θα έχεις επισκέψεις, όλοι θα τα παρατηρήσουν και θα αφήσουν σίγουρα ένα θετικό σχόλιο.

Φτέρη 

Η φτέρη είναι ένα φυτό με πολύ ευγενικό και ντελικάτο παρουσιαστικό. Είναι πραγματικά σαν ένα μπουκέτο από μικρά πράσινα φυλλαράκια. Χρειάζεται πολύ νερό και υγρασία για να διατηρηθεί και αυτό ίσως να είναι μια πρόκληση για όσους δεν έχουν φυτά. Παρόλα αυτά, αξίζει να δεχτείς την πρόκληση!

Φίκος

Από τα πιο γνωστά πλατύφυλλα είναι ο φίκος. Έχει ωραία πλατιά φύλλα, λεπτό σταθερό κορμό και είναι το απόλυτο στολίδι σε σαλόνια, γραφεία, χολ. Δεν έχει απαιτήσεις στο πότισμα. Απλά να διατηρείται το χώμα του υγρό και να είναι σε σημείο που να είναι φωτεινό.

Mini Monstera (Μικρό τερατάκι)

Το όνομα του έχει να κάνει ξεκάθαρα με το πως είναι σχηματισμένα τα φύλλα του. Ιδιαίτερο και θα έλεγε κανείς πως αν ενώσεις τα «κλαδιά» μεταξύ τους είναι σαν κομμάτια του παζλ που ενώνονται. Ζητά φωτεινό σημείο και να είναι το χώμα της γλάστρας του μόνιμα υγρό.

String of hearts (Αλυσίδα από καρδιές)

Πως γίνεται να μην λιώσει η καρδιά σου από αυτό το υπέροχο πλατύφυλλο που είναι σε σχήμα από καρδούλες τα φυλλαράκια του. Το όνομα είναι String of hearts– αλυσίδα από καρδιές στα ελληνικά-και ο λόγος είναι ολοφάνερος. Δεν χρειάζεται υπερβολικό πότισμα και αποζητά τις φωτεινές γωνιές του σπιτιού!

Χόγια

Η Χόγια είναι ένα αρχοντικό φυτό, με τα ανθάκια του, τα πλούσια φυλλαράκια του. Είναι φυτό που συγχωρεί τα λάθη και την κακομεταχείριση- αν ξεχάσεις να το ποτίσεις για μέρες ας πούμε. Παρόλα αυτά άμα του δείξεις λίγη αγάπη και την έχεις πάντα κάπου κοντά στο φως του ήλιου, μπορεί να αντέξει και με λίγο νεράκι.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ