Πέθανε ο συνθέτης Νίκος Ιγνατιάδης - Είχε γράψει πολλά αγαπημένα τραγούδια & είχε συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες (βίντεο)

O γνωστός καλλιτέχνης συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως η Νάνα Μούσχουρη, ο Χούλιο Ιγγλέσιας, ο Σαρλ Αζναβούρ, ο Ντέμης Ρούσσος, ο Αλμπάνο και η Ρομίνα Πάουερ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και πιανίστας Νίκος Ιγνατιάδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο διαχειριστής της σελίδας του στο Facebook.

 

 

Ο Νίκος Ιγνατιάδης διέπρεψε στην ελληνική δισκογραφία τη δεκαετία του '80, γράφοντας και ενορχηστρώνοντας ορισμένα από σημαντικότερα ελληνικά τραγούδια για διάσημους Έλληνες τραγουδιστές, που παραμένουν αγαπημένα μέχρι σήμερα.

O γνωστός καλλιτέχνης συνεργάστηκε με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως η Νάνα Μούσχουρη, ο Χούλιο Ιγγλέσιας, ο Σαρλ Αζναβούρ, ο Ντέμης Ρούσσος, ο Αλμπάνο και η Ρομίνα Πάουερ.

Στην Ελλάδα έχει συνεργασίες με τον Γιάννη Πάριο, τον Φίλιππο Νικολάου, την Μπέσσυ Αργυράκη, την Ελένη Δήμου, τη Μαρινέλλα, τη Λίτσα Διαμάντη.



 

Ανάμεσα στα πολύ γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των οποίων τη μουσική έγραψε ο Νίκος Ιγνατιάδης το "Είσαι Θεός - ήλιος καλοκαιρινός" που τραγούδησε ο Γιάννης Πάριος, "Λίγο λίγο ( Η ζωή περνά )",  "Αποτυπώματα", που  το τραγούδησε η Ελένη Δήμου,  "Εγώ κι εσύ΄",  "Κόκκινο γαρύφαλλο" και πολλά ακόμα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ