Τηλεθέαση: Πως οι κόντρες του GNTM εκθρόνισαν τις Άγριες Μέλισσες;

Ποια είναι τα ποσοστά που σημειώσουν τα 2 προγράμματα; 

Φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Δευτέρας μοιράστηκε ανάμεσα σε GNTM και Άγριες Μέλισσες! Κάποιος όμως πήρε την πρώτη θέση, 

Την πρωτιά στην τηλεθέαση κατέλαβε το ριάλιτι μόδας, καθώς όπως όλα δείχνουν οι κόντρες και οι ίντριγκες τραβάνε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM από τις 21.00 το βράδυ και ως τα μεσάνυχτα που προβάλλεται το ριάλιτι μόδας είναι εντυπωσιακά.

Το πρόγραμμα του STAR έφτασε το βράδυ της Δευτέρας ανά τέταρτο σε ποσοστό 35,7% στο κοινό 18-54. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον να εξετάσουμε την απόδοση των προγραμμάτων, όσο παίζουν ταυτόχρονα, καθώς η σειρά «Άγριες Μέλισσες» προβάλλεται για μία ώρα.

Στο πρώτο μισάωρο από τις 22.45 ως τις 23.15, το GNTM συνέχισε να κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης με ποσοστά 28,1% και 31% αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωναν 23,3% και 23,1%.

Η εικόνα αντιστράφηκε το δεύτερο μισάωρο, ως τις 23.45, όταν και η σειρά του ΑΝΤ1 εκτοξεύτηκε στο 30,4% και το 31,8% αντίστοιχα. Το GNTM ακολουθούσε από κοντά με ποσοστά τηλεθέασης 28,5% και 26,8%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ