Ο Μπιλ Μάρεϊ αποκοιμήθηκε & δεν πήγε στην βράβευση του από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης

Αργότερα το ίδιο βράδυ ο σκηνοθέτης Γουες Άντερσον, διηγήθηκε ένα παράξενο περιστατικό που συνέβη την πρώτη φορά που συνάντησε τον Μάρεϊ

Ο Μπιλ Μάρεϊ δεν κατάφερε να παραστεί στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε ενόψει της βράβευσης του για τη συνολική του προσφορά στο σινεμά από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκοιμήθηκε την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση το Σάββατο  αλλά αργότερα παραβρέθηκε σε μια δημόσια συζήτηση  με επικεφαλής τον Wes Anderson, με τον οποίο συνεργάστηκε σε εννέα διαφορετικές ταινίες και τον διευθυντή του Φεστιβάλ Antonio Monda.

Τιμώντας τον φίλο του, ο σκηνοθέτης  Wes Anderson διηγήθηκε κι ένα χαρακτηριστικά παράξενο περιστατικό που συνέβη την πρώτη φορά που συνάντησε τον  Murray όταν γυριζόταν η ταινία του, Rushmore, το 1998.

Ο σκηνοθέτης είπε ότι ο ηθοποιός ξεπρόβαλε σε μια φάση «μέσα από κάτι θάμνους», ακολουθούμενος από «γύρω στους δέκα με δώδεκα άντρες, όλοι ντυμένοι με κουστούμια» 

Επρόκειτο για τους πωλητές από μια αντιπροσωπεία Jaguar που βρισκόταν λίγο πιο πέρα και την οποία επισκεπτόταν ο Μπιλ στα διαλείμματα ανάμεσα στις λήψεις. Είχε προλάβει να κάνει κι ένα test drive κι από εκείνη την ώρα, τον κυνηγούσε σύσσωμο το προσωπικό της αντιπροσωπείας». 

Ο Άντερσον είπε ότι οι νέοι φίλοι του Μάρεϊ "δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από τα γυρίσματα για μια ολόκληρη εβδομάδα".

"Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως αν μάθαινα ότι κάποιοι από αυτούς αποφάσισαν να κάνουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους μετά από τη συναναστροφή τους μαζί του. Εμένα πάντως μου συνέβη και ξέρω ότι έχει συμβεί και σε άλλους ", συμπλήρωσε, σύμφωνα με τον Independent

Ο Murray συνεργάστηκε με τον Άντερσον για περισσότερο από δύο δεκαετίες σε ταινίες όπως η "The Grand Budapest Hotel", η "Isle of Dogs" και το "Moonrise Kingdom" , ενώ πρωταγωνιστεί και στην επόμενη ταινία του Άντερσον που έχει τίτλο "The French Dispatch". 

Το φεστιβάλ κινηματογράφου της Ρώμης θα διαρκέσει ως τις 27 Οκτωβρίου ενώ η δεύτερη ηθοποιός που θα λάβει τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο είναι η Βαϊόλα Ντέιβις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ